slm millet
slm millet
BU ALEMDE TEKSİN:bounce:[B]31 US 863[/B] [COLOR="Teal"][B]İSKENDERUN MT[/B][/COLOR]
WeAleykümSelam kimseden ses çıkmıyor
[B] Kaderinde Varsa Tecavüze Uğramak,Çırpınmayı Bırak Keyfine Bak [/B]OTURARAK ZAFERE ERİŞEN TEK CANLI TAVUKTUR
[B]31 L 6351[/B]
Sizin hatay grubu baya cansız biraz neşelenin yaw yaz geldi ya ondandır. herkes dışarda
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Yuan SJ 150-23 satan varmı aceba uygun fiyata.... =) Çok karar değiştiriyorum ancak düşündüğüm fiyata buLursam neden oLmasın ki ..
slm millet herkese iyi pazarlar
BU ALEMDE TEKSİN:bounce:[B]31 US 863[/B] [COLOR="Teal"][B]İSKENDERUN MT[/B][/COLOR]
ve aS...Eyv dostum.
iyi geceler hatay mt.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
Günaydın hemşerilerim
İlgi duyan varsa gözüm gibi baktığım motorumu satlığa çıkardım.
http://www.sahibinden.com/tertemiz_2...XQQdisplayitem
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
iskenderun
al hatunu turla" dedirten müthiş sahil şeridine bakınca bazen "kordon da neymiş ulann!!" diye haykırma isteği uyandıran cennet kentim....
her din ve dilden insan bulabileceğiniz hoşgörü diyarı kozmopolit şehrim..
ikinci dil arapça'dır ve her iskenderun'lu az ya da çok arapça bilir..
"havuzlu çarşı" gibi şirin bir merkeze sahiptir , bir de havuzlunun zararsız delisi "edip" vardır bilenler bilirler..
her geçen gün daha çok büyüyen ve gelişen türkiyenin en büyük ilçesi, siyasi problemler sebebiyle il olamama sorunsalı her daim gündemdedir..
ekonomiden anlayanlar türkiyede dönen 'cash' paranın merkezi diye nitelendirirler, ben anlamasam da birçok önemli ve gizli kararların iskenderun'da yapılan gece yarısı zirvelerinde alındığı büyüklerim tarafından söylenir..
kurucusu büyük iskender'dir. zamanında adı "alexandrette kat'issos" idi, sonrasında osmanlı tarafından "iskenderiye" adı verilmiş, 1939'da son haliyle "iskenderun" olmuştu
-alıntı-
ve en cok şaşırdığım şey ise askerliğimin acemi birliğinde ( burdur ) yanımdaki cocuğa iskenderun cıktı ve cocuk anaa doğu görevi terör var deyip ağladı :((( yazık yaa
merhaba arkadaşlar
kısmetse ağustos başı gibi yaz tatilimizi eşimle birlikte linkteki rotayı yapmayı planlıyoruz
bir gece de Hatay da konaklayacağız
mümkün mertebe çadırda olmadı pansiyonda yada otel de konaklamak istiyoruz
konaklayabileceğimiz yerler konusunda önerebileceğiniz ucuz temiz ve güvenli yerleri bekliyoruz
ayrıca gitmişken görmeden gelme diyeceğiniz yerler nereleridir
yardımlarınızı ve yönlendirmelerinizi yukarıdaki linkteki konuya bekliyoruz
geldiğimizde görüşmek üzere
Kelimelerin anlattığı kadarım..
Ne anlatırsam anlatayım anladığın kadarım...
sevgili mt li dostlarım eğer yolunuz iskenderuna düşecekse altındişler otelini tavsiye ederim hem uygun fiyat hemde şahir merkezinde ayrıca çadır kurmak içinse en uygun yer gülcihan beldemizdekini öneririm hem denizin karşısında hemde çok sakin ayrıca gezecek yer olarakta sana şunları tavsiye ederim http://www.saintpaultarsus.com/html/...turistik_.html hadi hayırlı ve kazasız yolculuklar
нιç вιя ιуιℓιк ¢єzαѕız кαℓмαz
sağolasın İlker
otel ve kamp tavsiyen için teşekkürler
kamp kurmak daha uygun olacak gibi
Kelimelerin anlattığı kadarım..
Ne anlatırsam anlatayım anladığın kadarım...
Zealsun Gs-200 Satılık 2006 Model Modifiyeli kız qiBi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:55 PM ----------
FotoqRafLarına BuraDan BakabiLirSiniz ;) http://www.hurriyetoto.com/oto/otomo...lan_id=1553288
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)