Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
25. sayfa BirinciBirinci ... 15232425262735 ... SonuncuSonuncu

[Hatay - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    MONDİAL 150cc HS RACİNG MOTORS (kırmızı)
    Alıntı izzet_053 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    afark etmez yaa biz her yerde kendimizi fark ettirriz no problem yani
    aynen
    [B] Kaderinde Varsa Tecavüze Uğramak,Çırpınmayı Bırak Keyfine Bak [/B]OTURARAK ZAFERE ERİŞEN TEK CANLI TAVUKTUR
    [B]31 L 6351[/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    mondial agk 125
    Alıntı NNOOSS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynen
    taylan görünmüyorsun ortalıkta hayırdır
    BU ALEMDE TEKSİN:bounce:[B]31 US 863[/B] [COLOR="Teal"][B]İSKENDERUN MT[/B][/COLOR]

Motosikleti
    bugun yanlış sokaga girmişiyim ya sizin dükkanın sokagı diye bir arka sokaga girdim bugün yoksa ugrayacaktım yanına sonra dedim vardır her işte bir hayır ben sokakları şaşırmazdım
    [B] Kaderinde Varsa Tecavüze Uğramak,Çırpınmayı Bırak Keyfine Bak [/B]OTURARAK ZAFERE ERİŞEN TEK CANLI TAVUKTUR
    [B]31 L 6351[/B]

Motosikleti
    1964 MODEL R 27 BMW

Klasik bmw motorsikletciler

1 adet BMW R 27 motorsikletim var hatay iskenderundayım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:20 PM ----------

eger eklerseniz iskenderun mt grubuna sevinirim yaşım 44 denizcilerde oturuyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:33 PM ----------

adım faruk yıldrım

Motosikleti
    Alıntı HiZiRReiS adlı üyeden alıntı Mesajı göster

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:20 PM ----------

eger eklerseniz iskenderun mt grubuna sevinirim yaşım 44 denizcilerde oturuyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:33 PM ----------

adım faruk yıldrım

hoş geldin sefalar getirdin faruk abi
    [B]31 L 6351[/B]

Merhabalar arkadaşlar bu ilk mesajım, ilk mesajımı da doğduğum , doyduğum çocukluğumun geçtiği ve gençliğimi yaşadığımı yere yazmak benim için büyük mutluluk.
    İskenderunluyum. Körfez yapı kop. Oturuyorum ve 17 yaşındayım.. belki komik gelebilir ama hiç motor sürmedim hatta ilk bisikletimi sürerken düşmüştüm ve 3 gün hastahane de yatmıştım o günden beri 2 tekerli aletlere karşı hep korkum olmuştur ama ne zaman bir motor sesi duysam ( şu car car bağıranlar değil ) hep içim de bir heves olmuştur.
    Ne zaman bir racer motor önümden geçse durup onu uzun uzun izlemişimdir. Ama dediğim gibi hiç sürmek fırsatım olmadı ancak en kısa zaman da bir motor almak istiyorum ve iskenderun da ne sürülür bilmiyorum bana önerebileceğiniz bir motor var mı aceba güzel duran bir motor istiyorum önceliklerim şunlar

görünüş , sağlamlık , güç , hız ( sıralama böyle olacak )
    Aklımda zealsun gs 200 var iskenderun da bulabilirmiyim bilmiyorum ve fiyatını da bilmiyorum... olmazsa mz 251 var ama ilk motor için çok tehlikeli dediler ölüm makinası falan =) Biraz korktum doğrusu aceba bana aranızda fikir verebilecek varmı ?
    yaş 17
    Boy 186
    kilo 90

Motosikleti
    Alıntı Az4p adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar arkadaşlar bu ilk mesajım, ilk mesajımı da doğduğum , doyduğum çocukluğumun geçtiği ve gençliğimi yaşadığımı yere yazmak benim için büyük mutluluk.
    İskenderunluyum. Körfez yapı kop. Oturuyorum ve 17 yaşındayım.. belki komik gelebilir ama hiç motor sürmedim hatta ilk bisikletimi sürerken düşmüştüm ve 3 gün hastahane de yatmıştım o günden beri 2 tekerli aletlere karşı hep korkum olmuştur ama ne zaman bir motor sesi duysam ( şu car car bağıranlar değil ) hep içim de bir heves olmuştur.
    Ne zaman bir racer motor önümden geçse durup onu uzun uzun izlemişimdir. Ama dediğim gibi hiç sürmek fırsatım olmadı ancak en kısa zaman da bir motor almak istiyorum ve iskenderun da ne sürülür bilmiyorum bana önerebileceğiniz bir motor var mı aceba güzel duran bir motor istiyorum önceliklerim şunlar

görünüş , sağlamlık , güç , hız ( sıralama böyle olacak )
    Aklımda zealsun gs 200 var iskenderun da bulabilirmiyim bilmiyorum ve fiyatını da bilmiyorum... olmazsa mz 251 var ama ilk motor için çok tehlikeli dediler ölüm makinası falan =) Biraz korktum doğrusu aceba bana aranızda fikir verebilecek varmı ?
    yaş 17
    Boy 186
    kilo 90
    dostum hoş geldin bisikletten baya kötü düşmüşsün herhalde 3 gün hastanede yattıgına göre? İnş en yakın zamanda bir motora sahip olursun iskenderunda ya scooter,cup birde 4 vitesli 125cclik motorlardan kullan zealsun gs 200 var iskenderunda bayiside mete aslan bulvarında ama gs 200 gerek yok bence hele hele mz 251 hiç gerek yok mz öldürmez süründürür hem yeni yeni motor kullanacam diyorsun 200cc motorlardan bahsediyorsun sürebilirsin belkı ama biraz düşük motorlarla başlayıp acemiligini atıp sonra istedigin motoru alman en iyisi bence birde adını söylesen tam olacaktı kilon var boyun yaşın ama ad yok
    [B]31 L 6351[/B]

muzaffer1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Merhaba arkadaşlar, ne var ne yok
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

NNOOSS

Dostum teşekkür ettim adımı yazmayı unutmuşum;

Yusuf AZAP. Sınav dershanesin de eğitim görüroyurum. İbn-i Sİna a.Lisesinde okuyorum ancak okuL bitti sayılır.=)
    Ben küçük motor alırsam bir daha büyütemem çünkü seneye ünviversiteye gidecem eğer bir motor bulabilirsem önce scooterla antreman yaparım mahallede de. Daha sonra kuzenim de Titan var onunla bir kaç tur atarım. Ben racer görünümlü bir motor almak istiyorum ve aklıma en çok yatan zeulsun ancak bu motorun 5000km den sonra zarar gördüğünü duydum aceba sizin bildiğiniz racer tipli küçük motor var mı ? Şöyle diyeyim etrafınız da bildiğiniz aceba ? Ayrıca iskenderun da ehliyet olayını çok soruyorlar mı ? Çünkü kimlikte
    01-01-92 yazdırmışlar köyle aklı işte =) Askere geç gitmem içinmiş.... xP

Motosikleti
    mondial agk 125
    NNOOSS

Dostum teşekkür ettim adımı yazmayı unutmuşum;

Yusuf AZAP. Sınav dershanesin de eğitim görüroyurum. İbn-i Sİna a.Lisesinde okuyorum ancak okuL bitti sayılır.=)
    Ben küçük motor alırsam bir daha büyütemem çünkü seneye ünviversiteye gidecem eğer bir motor bulabilirsem önce scooterla antreman yaparım mahallede de. Daha sonra kuzenim de Titan var onunla bir kaç tur atarım. Ben racer görünümlü bir motor almak istiyorum ve aklıma en çok yatan zeulsun ancak bu motorun 5000km den sonra zarar gördüğünü duydum aceba sizin bildiğiniz racer tipli küçük motor var mı ? Şöyle diyeyim etrafınız da bildiğiniz aceba ? Ayrıca iskenderun da ehliyet olayını çok soruyorlar mı ? Çünkü kimlikte
    01-01-92 yazdırmışlar köyle aklı işte =) Askere geç gitmem içinmiş.... xP
    öncelikle hoş geldin bence sana gidicek motor honda cbr 125 yeterli hem sağlam hem hızlı hemde kaliteli zealsuna vereceğin parayla alırsın ikinciel bi honda güle güle kollanırsın boş ver çin malını

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:21 PM ----------

Alıntı NNOOSS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum hoş geldin bisikletten baya kötü düşmüşsün herhalde 3 gün hastanede yattıgına göre? İnş en yakın zamanda bir motora sahip olursun iskenderunda ya scooter,cup birde 4 vitesli 125cclik motorlardan kullan zealsun gs 200 var iskenderunda bayiside mete aslan bulvarında ama gs 200 gerek yok bence hele hele mz 251 hiç gerek yok mz öldürmez süründürür hem yeni yeni motor kullanacam diyorsun 200cc motorlardan bahsediyorsun sürebilirsin belkı ama biraz düşük motorlarla başlayıp acemiligini atıp sonra istedigin motoru alman en iyisi bence birde adını söylesen tam olacaktı kilon var boyun yaşın ama ad yok
    taylan ben bi boyumu yazdım moda oldu neyse kısmet değilmiş daha sonra gelirsin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:22 PM ----------

Alıntı HiZiRReiS adlı üyeden alıntı Mesajı göster

adım faruk yıldrım
    hoş geldin abicim
    BU ALEMDE TEKSİN:bounce:[B]31 US 863[/B] [COLOR="Teal"][B]İSKENDERUN MT[/B][/COLOR]

izzet_053

H.buLduk dostum, teşekkür ediyorum tavsiyelerin için ancak cbr'e binme fırsatım oldu motor arkamdan çıkmış gibi duruyor bende boy ve kilo baya fazla olduğundan hiç hoş durmadı ayrıca ben zealsun'u 2 . eL arıyorum öğrenciye uyan racing motor o galiba .. =)

Motosikleti
    mondial agk 125
    izzet_053

H.buLduk dostum, teşekkür ediyorum tavsiyelerin için ancak cbr'e binme fırsatım oldu motor arkamdan çıkmış gibi duruyor bende boy ve kilo baya fazla olduğundan hiç hoş durmadı ayrıca ben zealsun'u 2 . eL arıyorum öğrenciye uyan racing motor o galiba .. =)
    önemli değil de sen boşver bence çok hoş durmuştur çünkü bendede boy ve kilo fazla o yüzden dedim sana ama yinede sen bilirsin

Tabi ki para bulursam bende CBR kaLitesini almak isterim ancak dediğim gibi zeulsun bile muallakta fiyatlarını bilmiyorum zaten iskenderun da 2. eL buLabilirmiyim onu da bilmiyorum... Ama param olursa tabi CBR ama olmadığı için ona benzer bir alet istiyorum..

iskenderunlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha xmax 250
    hatay iskenderun ve diğer ilçelerden motor alıp satmak isteyen lütfen buraya yazsın
    yazsın ki haberleşelim. herkes birbirine yardımcı olmuş olur.

Motosikleti
    mondial agk 125
    ben satacam abi benim motoru 2005 model scoozy scooter motor temizdir lazım olan varsa haberim olsun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:35 PM ----------

Motosikleti
    yamaha xmax 250
    2006 model MONDİAL 150zat
    kırmızı renk
    kaza boya darbe yok
    tüm vergileri , muayenesi ve sigortası tamam borcu yok
    9000 km de.
    ilk sahibinden
    her hangi bir arıza yok
    motorun bütün hortumları değişti. (bu motorlarda hemen çürür.)
    diğer çin malı motosikletlerle kıyaslanmayacak şekilde sağlam.

fiyata gelince sıfır 3,050 tl
    ama ben 1,750 artı devir masraflarına satıyorum
    ilgilenen arkadaşlarla görüşülür

bu resim bizzat benim motorun resmidir.

Hayırlı satışlar..eminim böyle daha yararlı olacaktır benim gibi motor arıyan insanlara =)

Zealsun zs 150 - 19 cruiser iskenderun içi 0 satan bir yer biliyorsanız ulaşabilirmisiniz aceba ? Ya da 2. eL temiz bildiğiniz kimse varsa sevinirim...

fath745 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Honda CBF 150 satılık veya takaslık.(Daha ucuz bi makine ile) Sahibinden.com ilan no:14267854

Motosikleti
    yamaha xmax 250
    Alıntı fath745 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Honda CBF 150 satılık veya takaslık.(Daha ucuz bi makine ile) Sahibinden.com ilan no:14267854

scooterle takas düşünürmüsün acaba?

25. sayfa BirinciBirinci ... 15232425262735 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler