hemşehriler çoğalıyor ne güzel
hemşehriler çoğalıyor ne güzel
нιç вιя ιуιℓιк ¢єzαѕız кαℓмαz
eee millet neden kimse konuşmuyor
BU ALEMDE TEKSİN:bounce:[B]31 US 863[/B] [COLOR="Teal"][B]İSKENDERUN MT[/B][/COLOR]
G Ü N A Y D I N İskenderun
İskenderun MT grubunuz hayırlı olsun , bende Dörtyolluyum, yaşımı tahmin edersiniz artık , Adana da oturuyor ve Adana da çalışıyorum. Ara sıra sizinle burda bilgi alışverişi yaparım, aktif Adana MT üyesiyim
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
saol abi nedemek herzaman bekleriz
BU ALEMDE TEKSİN:bounce:[B]31 US 863[/B] [COLOR="Teal"][B]İSKENDERUN MT[/B][/COLOR]
GÜNAYDIN arkadaşlar buraya biraz hareket lazım
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
bencede
Vedat AKYÜREK
Z.Gökalp cad. Yaş 45
Yarışmacı arkadaşlara başarılar
Uyan iskenderun Günaydın arkadaşlar
günaydın abi biz uyanmışız
Sizlerin buluşup, tanışıp sohbet edeceğiniz bir buluşma noktası lazım Bence arkadaşın biri organize etsin ve haftada bir yada en azından ayda bir buluşun ve birlikte aktiviteler düzenleyin Bence çok güzel olur
katılıyorum sana
Günaydın hemşerilerim
günaydın millet
Günaydın herkeze
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
günaydın millet
sitemiz yöneticileri iskenderun mt yi kapttı bizi hatay mt ye ekledi. sebep ilçe olmamız. artık bir alt başlığız. iskenderun mt devam...
Arkadaşlar herkese merhaba.....Önümüzdeki pazar adana mt olarak bir grup antakyaya gelmeyi planlıyoruz....harbiyede gidebileceğimiz güzel bir restaurant tavsiye ederseniz sevinirim....Sini kebebı yemek istiyoruz.....benim bildiğim tepede ağaçların arasında güzel bir yer vardı suların aktığı serin ve güzel bir restaurant...adını hatırlamıyorum ama güzel bir yerdi....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:04 PM ----------
kardeş sen nerelisin be yav ...
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)