hadi hayırlı uğurlu olsun hepimize
taylan ayaz yaş:18 esentepe
hadi hayırlı uğurlu olsun hepimize
taylan ayaz yaş:18 esentepe
[B] Kaderinde Varsa Tecavüze Uğramak,Çırpınmayı Bırak Keyfine Bak [/B]OTURARAK ZAFERE ERİŞEN TEK CANLI TAVUKTUR
[B]31 L 6351[/B]
Hayırlı olsun hemşerim
Bahadır şenonar yaş-17 Fener Cad.
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
hayırlı olsun
izzet gündoğdu yaş 20 kurtuluş mah.
BU ALEMDE TEKSİN:bounce:[B]31 US 863[/B] [COLOR="Teal"][B]İSKENDERUN MT[/B][/COLOR]
mehmet abi anca yavaş yavaş bismillah daha kaç saat oldu grubu açalı
[B] Kaderinde Varsa Tecavüze Uğramak,Çırpınmayı Bırak Keyfine Bak [/B]OTURARAK ZAFERE ERİŞEN TEK CANLI TAVUKTUR
[B]31 L 6351[/B]
slm arkadaşlar,grubumuz hayırlı olsun...bende ismail,karaağaçta oturuyorum..eskişehirde okuyorum..15 hazirandan sonra iskenderundayım..600 rr vardı geçen yaz sonunda satmıştım,2004 model titan es arıyorum,
katılımı bol bi mt dileğiyle..
taylan yavaş yavaş çoğalıyoruz hadi bekliyorum:D
BU ALEMDE TEKSİN:bounce:[B]31 US 863[/B] [COLOR="Teal"][B]İSKENDERUN MT[/B][/COLOR]
Arkadaşlar ben fatih AKAY akbağlardan yaş 42 keeway 150 kullanıyorum hadi hayırlısı
herkese bendende selam arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum yaş 29 modern evler iskenderun da oturuyorum bende eğer bu başlık altında beni de kabul edrseniz sevinirim gurubunuz hoşuma gitti bence motor apayrı bir yaşam tarzı burda ki üyelerde bunu yaşayanlardan oluşuyor gördüğüm kadarıyla
нιç вιя ιуιℓιк ¢єzαѕız кαℓмαz
hoş geldin
teşekkür ederim hepinize bu arada umarım bu gruptakiler bir araya gelerek tanışabiliriz inşallah işe bakınkı hem hemşeri olup hem aynı zevki paylaşmak ayrı bir zevk olur benim için.
нιç вιя ιуιℓιк ¢єzαѕız кαℓмαz
tabiki buluşuruz aynen aynı zeki paylaşmak çok ayrı bi duygu
Genelde Adana'da olsam da, memleket İskenderun...
Sertaç Kaya, yaş 25, Adana'da çalışıyorum ve okuyorum, motorum hala kanuni classic 125
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)