slm arkadaslarrr bendee isqenderunnn dumlupınardann hasan
slm arkadaslarrr bendee isqenderunnn dumlupınardann hasan
Selam Arkadaslar Hepinize Iyi Aksamlarrr ..
merhaba arkadaşlar benim motorun dişli setini değiştireceğim (ön ve arka dişli ile zincirini) ama 2 haftadır ist.'daki bir çok bayii ile irtibattayım ve halen dişli setini temin edemedim dişli setinde kampanya varmış 240 tl. düşmüş fiyatı ama 2 haftadır hiçbir yerden temin edemiyorum fabrikada bitmiş yurtdışından ne zaman geleceğide meçhul yardımlarınızı bekliyorum yan sanaayi tavsiye etti ist.'daki bi bayii ama onada 200 tl. istedi yan sanayi parça nasıl olurki tavsiye ve yardımlarınızı bakliyorum
[B]SATMADIK DAVAYI,SATMADIK DOSTLARI,BU ÖMRÜ HELAL YAŞADIK... [/B]
Merhaba arkadaşlar, motorumu satıyorum,
http://www.motosiklet.net/forum/satm...ml#post1480447
merhaba arkadaşlar ismail ben iskenderundan
havalar ısınıyor gezi turlarına başlayalım,başlamadan önce tanışalım kaynaşalım )
ama bakıyorm da hep kuçuk scooter motor var iskenderun tayfasında
arkadaşlar motorları buyutelım,edefimiz büyük olsun )
Selam dostlar bende iskenderun ekibine katıldım buluşup tanışalım
slm arkadaşlar uzun zamandan beri,mt ye yazmamıştım..öncelikle yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz,umarım aktif bi grub oluşturabiliriz..gerçi ben eskişehrdeyim ama yaza aranızda olurum..
aranızda honda titan es 2004 2005 model satmak isteyen varsa yada bildiği satılık motor varsa ama sadece titan es veya cg dediğim modeller haber verirlerse sevinirim..malum yazın gezecez tekrar motor almak lazım..)
NNOOSS ben akbağlarda sen nereden
[B] Kaderinde Varsa Tecavüze Uğramak,Çırpınmayı Bırak Keyfine Bak [/B]OTURARAK ZAFERE ERİŞEN TEK CANLI TAVUKTUR
[B]31 L 6351[/B]
s.a arkadaslar ben hatayda arıcılık yapıyorum mayısta arıları memlekete götürmeye gelecem bana şöyle 7000 i geçmemiş cross motor bulabilirmisiniz veya arkadaslar arasında satan varsa bildirebilirmisiniz adresim mustafatan18@hotmail.com
Satılık yada takaslık 2008 model CBF 150 var bende.Siyah , 17500 km. civarında , temiz ve bakımlı.Fiyat 3000 tl diyorum. Takasta Kanuni seyhan 125 , vindy-s tarzı birşey düşünüyorum, müzakereye açığım.Kazası,çürüğü,kırığı,cezası,belası yok.Devirler hemen alınabilir.Bir miktar nakit ihtiyacım var.Zor olacak ama CBF rahatlığından taviz vermek zorundayım.Saygılar...
ben sarımazı da oturuyorum sarayburnunda.
kışın da bekbele köyündeyim denizcilerin üst tarafı
yazın bir iki organizasyon yapalım arkadaşlar
hatta mt iskenderun fena olmaz yane
arkadaşlar biliyorsunuz ki Hatay ilimiz büyük bir yer. bu yüzden iskenderun ilçemizdeki üyelerimizle daha yakın olabilmemiz için açtım bu başlığı. lütfen İSKENDERUN, PAYAS, DÖRTYOL, ERZİN, BELEN, KIRIKHAN ve diğer ilçelerden organizasyonlara katılabilecek & sosyal faliyetlere katılabilecek arkadaşlar burara nerede oturduğunu yazarsa ve kısaca kendinden bahsederse tanışmış olacağız. ve listenin alt kısmına iskenderun mt üyelerinin isimlerini yazacağım. herkese sevgi ve saygılarımla
iskenderun hakkında
5 Temmuz 1938 tarihinde kahraman türk ordusunun iskenderun'a gelmesiyle bağımsızlık bayrağını çekmiş ve ana vatana dahil olmuştur.
1953 yılındaTürkiye'nin ilk gübre fabrikası kurulmuştur. 1966 yılında Türkiye'nin ilk filtre fabrikası kurulmuştur.Bugün 70 ülkeye ihracat yapmaktadır.1970 yılında Türkiye'nin en büyük demir çelik fabrikasının kurulmasıyla gelişmeye başlamıştır.
Ve sanayi olarak Türkiye'nin önemli şehirlerinden biridir. 1970 yılında İskenderun il olmaya hak kazanmıştır.
ama Hatay'ın bütünlüğü gibi bazı bahanelerle il yapılmamaktadır. İskenderun Türkiye'nin en büyük ilçelerinden biridir. şehir merkezi yaklaşık 190.000 nüfusludur.İskenderun il olsa bugün yaklaşık 500.000 nüfuslu bir il olur(çevredeki ilçelerle birlikte).Türkiye'nin 64 ilinden daha büyüktür.Türkiye'deki tek ilçedeki merkez bankası buradadır. Limanıyla, Deniziyle, Palmiye ağaçlarıyla, yaylalarıyla, yarıkkaya dediğimiz dağlarıyla, kışın fırtınalarıyla bir başkadır İskenderun.
Ve biz bu sıcak memlekette yaşıyoruz. burada önemli bir motosiklet kullanıcı kitlesi bulunuyor. daha kaliteli daha bilinçli daha eğitimli motosiklet kullanabilmek için bir kitle olacağız. ve bu gurup bir vasıta aracı olacak umarım. herkese sevgilerle iskenderun MT
üyeler:
1- iskenderunlu Mehmet Bilgin yaş:23 Sarımazı-Belen
2- NNOOSS Taylan Ayaz yaş:18 Esentepe mah.-İskenderun
3- SaXoFoN Bahadır Şenonar yaş:17 Fener cad.-İskenderun
4- izzet_053 İzzet Gündoğdu yaş:20 Kurtuluş mah.-İskenderun
5- iskenderunlu26 İsmail yaş:21 Karaağaç beldesi-İskenderun
6- fakay1903 Fatih Akay yaş:42 Akbağlar mah.-İskenderun
7- cezailker İlker Savat yaş:29 Modernevler mah.-İskenderun
8- kayasertac Sertaç Kaya yaş:25 Adana'da ikamet ediyor.
güzel bir başlık oldu inşaallah katılımcı ve paylaşımcı bir iskenderun mt olur kahraman maraş mt den sevgiler ilk mesaj bizden olsun
bu tarafa yolunuz düşerse bekleriz
ve işte karşınızda İSKENDERUN MT GURUBU iskenderun payas dörtyol erzin belen kırıkhan ve hatay'ın diğer ilçelerinden iskenderun bölgesindeki organizasyonlara katılabilecek arkadaşalrı bekliyoruz.hadi hayrlı olsun bakalım
http://www.motosiklet.net/forum/mt-i...let-grubu.html
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)