iyi bayramlar hatay mt nice sennelere.
iyi bayramlar hatay mt nice sennelere.
nice mutlu bayramlara kahraman maraş mt
HATAY MT Ailemizin KURBAN BAYRAMI'nı en içten duygularımla kutlarım...
Kazasız bol keyifli sürüşler..
__________________________________________________ _____________Murat GERGERLİ ve AİLESİ
.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
sahilde motor dolu etkinlik yok diyen arkadaşlara üzüldüm açıkcası biz her pazar etkinlik yapmaktayız iskenderun motor kulübü olarak tüm motor severleride bekleriz etkinliklerimizin videolarını http://www.youtube.com/profile?user=...oo&view=videos buradan izleyebilirsiniz tüm hatay md leri bekleriz ....
İskMotor.Com
Hatay MT'nin Yeni Yılını En İçten Dileklerimle Kutlarım.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Antalya Mt sevgili hatay motorcu dostların yeni yıllarını kutlar sağlık,mutluluk ve huzur dolu bir yıl geçmesini temenni ederiz
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
nice mutlu yıllara arkadaşlar
kahraman maraş mt
slm ben geldim yas 20 Erhan Ay 600-F
h.geldin erhan www.iskmotor.com da takip etmeyi unutmyın
İskMotor.Com
slm ben mehmet bilgin iskenderun dan
s.a bn cagrı 17 yasndaym scooterım war we birsürüde mini motorlar :D
slm millet
bende hataydan emrullah yaş 17 12 şubat 2009 da inşallah ehliyetimde çıkıyor
yamaha rx 115 var yeni otogarın orda oturuyorum aslında
motoru olan hatay merkezde oturan arkadaşlar bi ara toplanalım gezelim şöyle
Merhaba arkadaşlar
Osmaniye Emniyet Müdürlüğü 5 Nisan'da bir motosiklet etkinliği düzenlemek istiyor. Bu konuda İl Emniyet Müdürü Halil YILMAZ bey ile görüştüm, bizden destek bekliyorlar. Yapılacak bu etkinlik ile motosiklet güvenliğinin (kask, korumalı kıyafetler) önemi, trafik kurallarına uymanın ve uymamanın fayda ve zararları. Özellikle kask ve korumalı kıyafet kullanımının teşvik edilmesi planlanmakta. Tabi etkinliği biraz daha canlandırma açısından bu buluşmayı biraz da festival havasına kaydırmayı planlıyoruz. Bu konuda Hatay MT olarak bu konuda destek vereceğinizi, 5 Nisan'da yoğun bir katılımla geleceğinizi düşünüyorum. Sizlerden ricam en kısa zamanda bir toplantı yapıp bu etkinlikte neler yapılabilir ve neler yapmalıyız konusunda bilgi paylaşımı yapıp bizimle paylaşmanız.
Teşekkür ederim.
Hasan Alp iNAN (Makine)
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)