en içten dileklerimizle her geçen gün büyüyen ailenizin bayramını MT ANTALYA ailesi olarak kutlarız.
en içten dileklerimizle her geçen gün büyüyen ailenizin bayramını MT ANTALYA ailesi olarak kutlarız.
Nice Bayramları Mutluluk,Esenlik ve Motosiklet üzreinde sıhhatli geçirmeniz dileklerimizle [MT MUĞLA]
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Bayramınızı En İçten Dİleklerimizle Kutlar KAzasız Belasız ŞEn ŞAkrak Bi Bayram geçirmenizi Dileriz... ..TraKYa MT
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
HATAY MT Ailemizin RAMAZAN BAYRAMI'nı en içten duygularımla kutlarım...
Kazasız bol keyifli sürüşler..
__________________________________________________ _____________Murat GERGERLİ ve AİLESİ
.
merabalar.. ben de deminden beri bakıyorum bu MT'lere nie bizim Hayat MT yok die,, meger benim gözüm görmüomuş ben Mert yaş 20 iskenderunluyum, gerci okul ankarada ama arada memlekete dönüyoz, motor da kararsızım ama tvs apache olabilir.. herkese kazasız belasız günler diliyorum..
EE hataylilar sesiniz cikmiyor Bende aslen hatayliyim ama Gaziantepde Yaşiyorum
Ölüm, ölü için bir çözüm değildir.!
valla ben buralardayım ama digeri nerelerde bilmiyorum bayram geldi herhes gitti bayram bitti milette gene yok?
[B] Kaderinde Varsa Tecavüze Uğramak,Çırpınmayı Bırak Keyfine Bak [/B]OTURARAK ZAFERE ERİŞEN TEK CANLI TAVUKTUR
[B]31 L 6351[/B]
merhaba ben 27 yaşındayım adım deniz yeni emniyetin yanında sigortacıyım şu an ki motorum kanuni değiştirecem m.ali 3000 ytl ye en mantıklısı şu an için piaggio fly 100 sağlam motormuş.ktir keyyis
sıtkı abi seni buralarda görmeyeli çok olmuştu, hoş gelmişsin
herkese selam arkadaşlar, geçmiş bayramımızı kutlayanlara da ayrıca teşekkürler,
eski adana, sonradan hatay mt müdavimiydim fakat, hatay mt'yi toparlama girişiminde bi kaç kez ben, bi kaç kez başka arkadaşlar girişimde bulundu, en azından ben birinde başarılı omuştum, geçmiş sayfalardan görebilirsiniz, önümüzdeki bi kaç ay boyunca , bi aksilik veya güzellik olmadığı sürece iskenderunda olacağım,
yağmurlar tam başlamadan gezi veya toplantı düşünürseniz iletişime geçelim...
şahsen ben yarın
yukardaki bölgede helvalı yada çerçikayadan kömürçukuruna keşif gezisi yapmayı düşünüyorum, katılmak isteyen olursa beklerim...
sertaç abi senin enerjine hayranım ya seni tutabilenede helal olsun valla motorsiklet aleminde stkı abiyle sen tek üdolümsüznüz sefiormm sizi...
ne yagmur ne kar ne dolu motorlu insan hayat dolu::fool::
eyvallah seyfi ah bide maddiyatı düzeltip motoru büyütsem
bu pazar gezi düzenlemeyi düşünen veya düzenlersem katılmak isteyen varmı?
selam arkadaşlar malesef,motorum olmadığından mt ye pek bişeyler yazamıyorum iskenderundayım şuanda ama toplaşıp bişeyler yapmayı ister gönül ama..motor olunca artık..
HATAY MT DEKİ TÜM DOSTLARIMIZIN KURBAN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMİZLE KUTLARIZ
BURSA MT
herkesin kurbam bayramını kutlarım,nice mutlu bayramlar geçirmeniz dileğiyle..
hatayMT ve bütün motosiklet camiasının kurban bayramı mübarek olsun. hayırlı bayramlar bursa MT
Sevgili Arkadaşlarım Sizlerin Ve Ailelerinizin Bayramı Mübarek Olsun Iyiki Varsınız
Adana Mt
Tüm hatay mt arkadaşlarımızın kurban bayramını kutlarım. nice bayramlara.
adana mt.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
Tüm MoToSiKLeTÇi DosTLarımızın Kurban Bayramını KutLarız
TEKİRDAĞ/TRAKYA MT
NİCE MUTLU bAYRAMLARA
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)