mehmet ali adlı üyeden alıntı
Vallahi Mondial 150 ZAT al derdim ama geçen ay ki fiyatı 2,900 YTL idi artık 3,770 YTL şansına küs ama 2. el felan bulursun başka motorlara da bak
___KILIÇ___
mehmet ali adlı üyeden alıntı
Vallahi Mondial 150 ZAT al derdim ama geçen ay ki fiyatı 2,900 YTL idi artık 3,770 YTL şansına küs ama 2. el felan bulursun başka motorlara da bak
___KILIÇ___
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
herkese merhaba benim adım yusuf emir ustaoğlu gerçekten antakyadan baya az kişi varmış ya
[COLOR="Red"]MOTORCU OLMAK SADECE HIZ YAPMAK DEĞİLDİR-[/COLOR][COLOR="Blue"]ÖNÜNDEKİ ARACINDA NE YAPACAĞINIDA BİLMEKTİR[/COLOR]
ghostrideremir adlı üyeden alıntı
İskenderun dan daha az
___KILIÇ___
selam millet bende asya 200 cross var .herkese cross öneririm uçmak çok zevkli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
slm kardeş. evet batıayaz yoluna gerçekten salam bi motor lazım.ne tür düşünüyosun??mehmet ali adlı üyeden alıntı
antakya atatürk cad.sosyete tandırda sizi 2 cross cu beklemekte!!!!!!!!!!!!!
kardeş dün batıayaz daydım
benimmotorda dayanmadı.başıma ne geldise sizin orda geldi benim lastik patladı arkadasın zincir çıktı gözlük parçalandı.sizin orada bi uğursuzluk varmı
Hataylilar Yakinda Beni Ve Askerimi Aranizda Göreceksiniz...
BENİM SADIK YARİM KARA TOPRAKTIR
hoşgeldin yalnız kovboy.. biraz kendini tanıtsaydın iyi olurduyalnız kovboy adlı üyeden alıntı
Bütün Hataylı hemşerilerime selamlarımı gönderiyorum;Ben İzmirden Edip yaş 36 motorum Hyosung GT-250 ;memleketimi çok özledim;bari topraklarımla biraz sohpet edeyim dedim;daha çok birleşmenizi ve beraber gezmenizi dilerim;
Sıtkı abime ayrıca selamlarımı gönderiyorum.
motorsikleti, felsefesini hissederek kullanabilen herkes özgürdür ve kardeştir.
bızım akraba hatayda hatayı severım bı kac kere gıtmıstım
Yeni yine yeniden
okan4037 adlı üyeden alıntı
HATAY'ı kim sevmez
___KILIÇ___
sevgili hataylılar sizlerle beraber olmak,ve tanımak gercekten güzel duygu biz hatay croc dernegi üyeleriyiz.ben güneş dersanesinde biyoloji ögretmenigim.yaşım 27 şuan agrı diyadinde kısa dönem olarak askerlik yapıyorum gezileriiz sitede duruyor 9 tane gezi var (ohyeah)veya (merih)yazan kişi olarak gecer.yalnızkovboy doguda geziyor1 ve 2 de motorsuz gezilerimiz var...dernek yerimiz küçükdalyan yolu ceka petrol yanı.50 gün sonra geliyorum yeni geziler ve dostlarla beraber olma dilegi ile...ekrandaki komutanım.ben merih
BENİM SADIK YARİM KARA TOPRAKTIR
selam arkadaşlar ben de hatay merkez denim. adım cevdet 19 yaşındayım mondial 100 kh kullanıyorum.
neden sadece cross çular toplanıyo.. biz yokmuyuz yalnız kowboy ...yalnız kovboy adlı üyeden alıntı
...........KARAALİ.........كاراالط
selam herkese.elbette sadece crosscular toplanmasın diğer motorcu arkadaşlarlada tanışalım .birileri organize etsede görüşebilsek.
iskenderunlu zat 150 kullanıcısı mehmet bilgin sesleniyor: bende burdayım unutmayın beniiii...
1986 doğumluyum..1,78 boy 85 kg.yim
belen sarımazıda ikamet etmekteyim..
tutku yapar...
saygılar sunarım mehmet bilgin iskenderun
Bu Ne Sessİzlİk Kİmseden Mesaj Gelmİyor
Ya Bİraz Hareket Edelİm
m.ali çankayadan mı aldın.. allahın kazıkçı adamının teki?? ama iyis satış yapıyor... şaka bir yana iyi adamdır.zealsun almaya onun sayesinde karar verdim ve 6500 km ye geldim en ufak sorun görmedim.bence çin malları arasında en güzel markalardan.
ayrıca toplanma olayına gelince farketmez. yalnız kovboyun derneğindede olabilir
...........KARAALİ.........كاراالط
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)