İskenderun Mt uyuyo sanırım Halbuki o kadar çok motor süren gördüm ki bi an kendimi hindistanda sandım
iskenderun_slmlar....
sahil motor doluuu.. ama etkinlik yok iskenderunda
[B] Kaderinde Varsa Tecavüze Uğramak,Çırpınmayı Bırak Keyfine Bak [/B]OTURARAK ZAFERE ERİŞEN TEK CANLI TAVUKTUR
[B]31 L 6351[/B]
İyigünler Hatay MT.
haftasonu hataydaydım. ben orda gördüğüm kadar motosiklet daha başka yerde görmedim diyebilirim. ama 3 gün içinde sadece birinde kask vardı. onunda ayağında terlik vardı.
ayrıca hatayı genel olarak beğendim. bide künefeyi çok sevdim. hatay künefecisinde güzel yapıyorlar.
hoşgelmişsin ama bu sayılmaz insan haber verir neyse memleketimizi beğendiğine sevindim ayrıca künefemiz çok güzeldir başka yerde bulamazsın sadece HATAYa özgü ee farkımız olsun dimi
birde bizim buranın köftesi meşhur onuda deneseydin keşke artık onuda bir dahaki sefere
[COLOR="Red"]ваиа daЯвє атаиı вєи наЯвє ѕокаЯıм:cat:::shhh::[/COLOR][COLOR="Red"]Ben Kimseyi Kaybetmedim Herkes Beni Kaybetti[/COLOR]
slm butun herkese bnde gec kaldım ama yetıstım bnde hataylıyım motorum da mz 301
sankı bıras gec kalmısım etkınlık yapmayı dusunen warmı
?
tek kelıme ıle MZ :pr: ıkı kelıme MZ 301 :cherry:
[COLOR="Red"]ваиа daЯвє атаиı вєи наЯвє ѕокаЯıм:cat:::shhh::[/COLOR][COLOR="Red"]Ben Kimseyi Kaybetmedim Herkes Beni Kaybetti[/COLOR]
toplanacak olursanız haberinizi bekliyorum arkadaşlar..
toplanım gezi yada daha başka etkinlikler olursa benide unutmayın
[B] Kaderinde Varsa Tecavüze Uğramak,Çırpınmayı Bırak Keyfine Bak [/B]OTURARAK ZAFERE ERİŞEN TEK CANLI TAVUKTUR
[B]31 L 6351[/B]
selam arkadaşlar
arkadaşlar acil HONDA CBF500 bulun bana.çok acil
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
psikolojinin düzelmesi için mi
http://www.sahibinden.com/cok_temizW...XQQdisplayitem
sahibinden.comda bir tene var bu ilana bir bak istersen
[B]31 L 6351[/B]
Vay hemşeriler Aslinda Benim Babam Hatay Antakyali ama antepde yaşiyoruz Sürekli Hataya Gelip Gİderim MEsela bayramlarda ve 3 aylarda geldğim gibi Uzun Olan tüm tatillerde ordayim selam
Ölüm, ölü için bir çözüm değildir.!
bayramınızı en içten dileklerimizle kutlarız...antalya mt
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyorum. (ESKİŞEHİR MT)
HIZ VE KIZ HASTASI
[B]31 L 6351[/B]
bayramınız mübarek olsun arkadaşlar istanbul mt
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
bayramınızı en içten dileklerimizle tebrik ederiz Ankara MT
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)