Selam Hatay MT
adana MT olarak bir pazarda hataya gitsek bizi kabul edermisiniz
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
mutlaka bekleriz adana-mt'yi, hatta akşam hasan abinin düğününde detayları konuşalım derim ;)
slm hatay mt yaw nerdesinz,uyanın yaw
sertaç senn finaller bittimi,ne zamn gidiyosun iskenderuna
yaaaaaa millet nerdesiniz yaaa
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
ben hergn giriyorm ama,kimsenn bişe yazmmadığını görnce bende bişe yamıyrm
bkz son sayfa kim kaç msj atmış :(
buarda adana mt'ye slmlar
slmmmmmmmmm hatay mt herkes burnumda tütüo yhaa sertaç abi ismail abi nbr millet adana buryamı gelio yoksa yha çok ösledim sizlerii
[QUOTE=SaXoFoN;1099990]heeeeeeeeeeeeeeeeeeyt uyanın bakem yeter artı uyuyonuz anca seyfiyede çok kızdım bu arada aradı beni gelicem dedi gelmedi ve arayıp birşeyde sölemedi neyse geçelim seyfiyi
olum bahadır öldürrüm lan seni gelmedim adi herif birlikte yüsdük ya arsuzda millete yannış tanıtıosun bizi yalancı heriff
ne yagmur ne kar ne dolu motorlu insan hayat dolu::fool::
anlaşılan oki;hatay mt'yi kapatıyoruz...
arkadaslar bekliyoruz
http://www.motosiklet.net/forum/moto...etttttttt.html
finaller çoktan bitti yaz okulu bile başladı, bu akşam iskenderuna geçiyorum adanadan, haftasonu için plan varsa uyabilirim...
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende dörtyoldanım
[COLOR="Red"]ваиа daЯвє атаиı вєи наЯвє ѕокаЯıм:cat:::shhh::[/COLOR][COLOR="Red"]Ben Kimseyi Kaybetmedim Herkes Beni Kaybetti[/COLOR]
hoşbulduk... umarım bir faydam olur bir gezi düzenleyelim diyeceğim ama ben motorumu sattım bir TVS apache 150cc alacağım onu bekliyorum motor elime geçtikten sonra şöyle büyük bir gurup toplanalım ve geziye çıkalım ne dersiniz eğer bu teklife sıcak bakıyorsanız burda bir güzergah çizeriz gideceğimiz yerleri yazarız kaç km olacağını yazarız gününü tarihini buluşma yerini ayarlarız ve geziye çıkarız..
ne diyorsunuz hatay mt
[COLOR="Red"]ваиа daЯвє атаиı вєи наЯвє ѕокаЯıм:cat:::shhh::[/COLOR][COLOR="Red"]Ben Kimseyi Kaybetmedim Herkes Beni Kaybetti[/COLOR]
aramıza hoşgeldiniz. umarım beraberinizde hareket canlılık getirmişsinizdir.
bizim mt tayfası başka taraflarda geziyor gözümden kaçmadı değil))) gezilerinizi burdada paylaşırsanız seviniriz...
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)