sertaç kardeş tekerine,fotograf makinana ve en başta sana sağlık gezin çok güzel olmuş ama keşke antakya da iken haberim olsaydı karşılaşırdık.dışarı çıkmak için sebebim olurdu
ozz80, biçoğumuz hem motor hem araba sürücüsüyüz, bu sayede sadece birini sürenlere göre çok daha dikkatli ve bilinçliyiz, bu bilincide bilinçsiz araba ve motor kullanıcılarına her fırsatta dilimizde tüy tükenene kadar anlatmaya çalışıyoruz tabiki... şöyle bi hatay civarındaki motorculara bakın mesela %10 bile kask takmıyor, dağ tepe bayır köy şehir farketmeden gezerken bana bakıp bakıp gülen (kasktan dolayı) kırmızı ışıkta durup hemşerim beynin yanmıyomu diyenler çok malesef
seyfi, ben seni geceden aramıştım ama açmamıştın, neyse sağlık olsun başka zamana..
emmin, hoşgeldin hemşerim...
nurettin abi, teşekkür ederim, antakyaya vardığımda epey geç olmuştu, 10 gün sonra filan eğer gelebilirsem toplantıya birlikte gideriz...
hoşbulduk kayasertac
nese sertaç abi yha sende bu gezi merakı varken daha çok gezeris senin sayende demi emmin
ne yagmur ne kar ne dolu motorlu insan hayat dolu::fool::
gel abi gel sensiz formun tadı yoq millet yine köşesine çekildi
selam arkadaslar ben antakyadan çağrı 17 yaşındayım bianchi falcon motosikletim war 150cc (orjinalı 125lik ) herkese selamlar
herkese selamlar. ..
hoşgeldin çağrı sefalar getirdin
arkadaşlar bu ara katılım çok ama,,faliyet yok,,yeni katılana arkadaşların,,tekerinin tozuyla gruba katkılar yeni heyecanlar getirmesini bekliyoruz..gerçi ben uzaklardan söylüyorm ama bu ara bizm oralar yağmurluymuş,,gezn tozan yok galiba?
arkadaşlar memleketiniz'de antakya'da 230 gündür askerlik yapıyorumşoför olarak bütün gün şehir içi ve dışı geziyorum aşırı derece de motosikletkullanıcısı var ama kask kullanan yok arada alayın önünden hızlı motosiklet kullanıcıları geçiyor racinglerle tabi tam korumalı olarak daha tek birinizle tanışamadık ben telimi bırakayım yine nisan 24 ündeyine hataydayım şu an memlektim izmir de izindeyim 200 gün daha hataylıyım gelince:D0554 334 15 79 bedri
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
arkadaşlar gerçekten bu kask olayı benimde dikkatimi çekiyor. antakyada olan ve bi anda sürekli her köşede yapılmaya başlanan polis çevirmeleride olmasa kimsenin kask taktığı yoktu. cezaya alışkın bi toplum olduğumuzu bir kez daha anlamış oldum. kaska kesilen cezalardan sanırım, çoğu sürücü (15ytl lik te olsa) kask edinmiş kendine. umarım kask zorunluluğuna ve alışkanlığına sahip oluruz...
egelim kardeş seni daha önce farketmemişim kusura bakma.
bende doğma büyüme izmirliyim ama burada evlendim. 5 senedir falan antakyada yaşıyorum. görüşürüz kardeş...
arkadaşlar slm yha napıyorsunuz uzun zamandır yazmadım heralde buralara kızan yok dimi bana
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
hatay-mt uyuma sabrımı taşırma
arkadaşlar işte geldim burdayım ben gezmede ustayım
toplanalım gezelim tozalım derim, siz ne dersiniz?
pazar günü antakya & iskenderun'da yağmur var ama cumartesi hava iyi gözüküyor? varmı yarın bana katılan?
sen yeterki sinirlenme sertaç abii hatay mt ru ben canlandırrım hade ismail abii ses ver saxo senden de ses çıkmıo micicekodanda hade millet burdaıs dimi ölmedik
arkadaşlar bende gezilere katılmak isterim ama malum bu zamanlar trafik sürekli uygulama yapıyor bendede ehliyet yok motoru yakalatmak istemiyorum
bu ara lar motorların üstüne neden bu kadar düşüyorlar anlabilmiş değilim :s
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)