kardeş ameliyat geçirdim de ıstırahattayım bir sürede motora binemeyecem galiba.
kardeş ameliyat geçirdim de ıstırahattayım bir sürede motora binemeyecem galiba.
sertaç ben eskişehirdeyim yaa anca neten takip ediyorum forumu.nisanın sonuna doğru gelmeyi planlıyorum gelebilirsem görüşürüz.szşimdilik bensiz takılın.
sıcak karşılama için teşekkürler arkadaşlar
ben antakyadayım öğretmenlik yapıyorum. bundan sonra buraya daha sık mesaj atmaya çalışıcam. bizimde arkadaşlarla ufak bi gezi grubumuz var. hafta sonları çıkıyoruz bazen. havalar ısındıkça geziler artacaktır. bu hafta sonu için çağrı yapmışsınız. benim için biraz zor. ancak ilerdeki gezilerinize katılıp tanışmayı isterim.
iyi muhabbetler herkese
nurettin abi tekrar geçmiş olsun, ozz80 haberinizi bekliyorum, ben bu haftasonu ve 2 haftaya 1 iskenderun taraflarında oluyorum...
ismail, geldiğinde haber edersin artık...
seyfi bahadır sesiniz çıkmıyo hiç...
haftasonları gelme olayı seneden seneye değişir nurettin abi, okulun ilk dönemi her hafta gelirsin, sonra 2 haftaya bi, sonra bu süreç seneler ilerledikçe, bayramdan bayrama olur, benim gibi okulu uzatanlarda da son virajda tekrar sık gelmeye başlanıyo
duyduk duymadık demeyin hatay-mt'nin çok sakinleri, yarın sabah erkenden arsuz-(çevlik)samandağ-yayladağ-suriye sınırı-antakya-iskenderun şeklinde bi rotada geziye çıkmayı düşünüyorum kimler katılmayı düşünür?
dadadididadadididadadidi dadadididdadididadadidi laylaylooooooom tirilaylaylayyy
herkese slm sertaç abi sen gezini yapmışsındır büyük ihtimal şimdiden emegine saglık bu arada birden bire yeni arkaşlar fırlamış hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz ii formlar
ne yagmur ne kar ne dolu motorlu insan hayat dolu::fool::
altınözünde merkezde öğretmenlik yapıyorum. bilgisayar öğretmeniyim.
altınözünde merkezde öğretmenlik yapıyorum. bilgisayar öğretmeniyim. ama antakyada oturuyorum. evliyim...
bu arada arkadaşlar cbf 150 sahibi varmı aranızda?
djelal yani celal abi'de var, kendisi reyhanlı'da fransızca öğretmenliği yapıyor...
merhaba,siteye yeni kayıt yaptırdım.daha öncesinden izliyordum.motosikletin ciddi bir hobi olduğunu öğrenmiş bulunuyorum.şimdilik bu kadar.hepinize sayğılar sevgiler
hatay antakya'daki motosiklet tutkunu arkadaşlar merhaba!
tüm motosiklet tutkunu arkadaşlar merhaba!
[QUOTE=maksolaris;1005549]merhaba,siteye yeni kayıt yaptırdım.daha öncesinden izliyordum.motosikletin ciddi bir hobi olduğunu öğrenmiş bulunuyorum.şimdilik bu kadar.hepinize sayğılar sevgiler
sana bişi diimi kardeşim motor hobi deildir motor tutkudur hayattır benim için yaşama sebebi daha annarsın
aramıza hoşgeldin maksolaris...
seyfi hani pazar günü geliyodun yanıma??
bu pazar tek başıma yaptığım, arsuz samandağ yayladağ gezime burdan bakabilirsiniz..
sertaç gezi süper olmuş..yeni katılımlar çoğalmaya başladı..yaz gelsede büyük bi buluşma ayarlayıp bi gezi yapalım..
teşekkürler ismail, gelmeden haberleşelim güzel ve kalabalık bir gezi ayarlamaya çalışalım...
aramıza katılan arkadaşlara beden de
hoşgeldiniz...
Arkadaşlar bir konuda sizlerden bir ricam olacak.
motosiklet hepimiz için bir tutku. ama aynı zamanda bir ulaşım aracı. malesef trafikteki bizim dışımızdaki sürücüler bizlere pek saygı göstermiyor ve aksine bizi sıkıştırıp çoğu zaman kazalara neden oluyorlar. sizlerden ricam tanıdığınız araba kullanıcılarına her yeni ortamda bizlerden bahsetmeniz ve bizleri farkedip dikkatli olmaları gerektiğini bıkmadan anlatmanızdır.
herkese teşekkürler
mrb arkadaslar benım adım emin siteye yenı kayıt oldum burdakı sohbet ler guselmıs motorum yoq benım ama cok motorcu arkadasım. bu arda seyfı kardesım bi hosgeldın yokmu ya
h.g kardeşim mt forma burdaki arkadaşlarla çok güsel vakit geçireceginden emin olabilirsin millet emin benim kardeşim dir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)