07.02.08 cuma , yarın yani ufak çaplı bi geziye katılabilecek kimse varmı?
bugün hatay mt nin 3 üyesi ben kaya sertaç ve saxafon küçük bi doğa turu yaptk biraz sancılı geçti bendn kaynaklann aksaklıklar gezimizi istediğimiz gibi yapmamızı engellesede bir araya geldik yinede.yola çıktığımız ilk dakikalarda trafik lambalarında durduğumuz bi an yanımızdaki arabadan yaşlı bi teyze camı acıp gencler yarışamı gidiyosunuz diye sordu ee kasklı motosikletçileri sadece yarışlarda görmiş sanırsam
arkadaki ağaçlar çok heybetliydi bide mezarlık var altında..saxafon bura tam korku filmlerinde gördüğümüz yerler gibi demişti
bu noktada esen rüzgar biara bizi ve motorları ucuruma ucuracak diye korktuk
bi ara atlı bi amca geçti motorlarımıza bakarak..sanırım benm atı satım kendime böle yakışıklısından bi demir at alım diye geçiriyodu içinden
ben çıkarken motorun yağını kontrol etmeyi unuttum nede olsa 4 zamanlı motorlara alıştım bide motorcu dayımdan motoru aldım hiç aklıma gelmedi yağ lambası uyarı ışığı yanınca geri dönmemiz icab etti aksaklıklar için saxafon ve kaya seratçtan özür..
2 gündür foruma uğrayan yok unutuldukmu nee..
kimsenin sesi çıkmıyo ya:(
ne oldu millet bize yaw
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
slm arkdaşlar valla sogmuş gibi hatay mt yoksa bana mı öle geldi canlanın arkadaşlar artık birbirimizi tanıoruz daha rahat sohpet ederis dimi emre isooo hade muhabbet yhaa
ne yagmur ne kar ne dolu motorlu insan hayat dolu::fool::
arkadaşlar hava güzel olursa bu hafta sonu yani 17.02.2008 tarihinde iskenderuna gidelim ne dersiniz
demiştim ama havalar yağışlı olduğu için iptal ettim
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
mt tatile girdi ama benm tatil bitmek üzere kaldı burda 9 günüm..havalarda bozdu bakalım son günler motorla gezmeye pek fırsat olacakmı..
beyler cidden nie sustuk böle yha hı bide ismail bn snle sertaç abininde fotosunu çekmiştim senin telefondan onu nie koymadın yhav???
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
bu seferlik bu kadar yükleye bildim idare edelim..sonuçta az bucukta olsa gittiğimiz yeri gösterelim dedm
hatay mt uyanın tmm yeter abiler yaa birini protesto fln ediosunuz alala hade millet maksat muhabbet aramızdaki bagı koparmayalım
yha cidden konuşalım boş olsada yazın bişiler zaten dün akşam seyfi beni nerdeyse msnden dövüodu bu yüzden
yok be bahadır ayıp edion valla ben seni dövermiyim bi ihtimal öldürrüm yoksa dövmeye kıyamam
hadi ordan sen ne dövüon nan
ohh allah muhabbetimizi arttırsın..seyfi bahadır siz başka yerde kavga edin
biz msnde bile kavga edioz
kavga bize yakışmaz millet ya öyle değil mi
Hava durumu kötü bugün
yoksa yanınıza gelicektim
emre sende bi dur kardeşimya hafta sonu oldumu adam yerinde duramıo yaaa
hava iii oldugunda bis kendimis bikere antakyada bişiler yapsak diorum nsl olur iskenderuna daha sora gideris ok
bu haftasonu iskenderundayım arkadaşlar, toparlanalım yine...
sertaç abi sefiorum seni bitanesin formun kralı
bulluşalım abi ama ben iskenderuna gelemem
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)