gelmeye çalış meriç ya, olmadı ben hafta içi bi ara gelicem zaten o taraflara
hani açtım msn sen yoksun saxofon.. ben öğlen çıkarım kartopu oynamaya, herkesi beklerim...
gelmeye çalış meriç ya, olmadı ben hafta içi bi ara gelicem zaten o taraflara
hani açtım msn sen yoksun saxofon.. ben öğlen çıkarım kartopu oynamaya, herkesi beklerim...
arkadaşlar yarın anyakyadan çıkacak olan arkadaşlar tam olara kaç gibi burda olursunuz..bugun hiç hbr çıkmadı 12 gibimi burda olursunuz kötü ev sahibi olmayalım sizi geç karşılamayalım
inş saat 12 gibi orada oluruz bir aksilik çıkmazsa tabi
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
çıkmaz inşallah
yarın saat 12 de biz migrosun öünnde sizi karşılsrz o zamn
tamamdır yarın görüşmek üzere inş hava güzel olurda..
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
oke yarın allahın izniyle 12 de buluşuyoruz !!!!
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
seyyfiii sesin çıkmıyor bana ulaş bu akşam veya sabah
benim noyu veriyim tekrar 05063556331
Emre, ben sabah 08.30 gibi Antakya'dan çıkıp Serinyol'a, Mesut Motoshop'a gidiyorum. Geçerken bana seslenirseniz peşinize takılırım.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
tamamdır sıtkı amca ama yanlışını düzeltiyim sen değil biz senin peşine takılıcaz bu gidişte
tamam yarın haberleşiriz şimdilik 2 kişi buradan çıkıyoruz ben ve seyfipaul ama seyfinin ehliyeti yokmuş arkasında ehliyetli birinden gelicekmiş öyle sorun olmaz herhalde
12 saat sonra görüşürüz hemşerilerim
az kaldı görüşüyoruz gerçi hala kaç kişi var şüpeli ama süpriz olcak hadi hayırlısı
antakyadan ben saat 10 da hareket ediyorum saat 10:20 gibi güven61 ile serinyolda buluşup öyle ikimiz gelicez
mici_ceko konser var diye gelemiyo
seyfipaulda babasından dolayı gelemiyor..
işte böyle görüşmek üzere
Gezi tamam arkadaşlar bugün 9:30 civarı Emre abiyle Tanıştım .. onu Çevre yoluna kadar ugurladım ama Seyfi ekti bizi..Sıtkı amcayla Suat Abiyi tanıyom zaten.. Hafta içi Sertaç abide geliyo bi saxso kaldı .Hadi bakalım güzel bir başlangıç oldu Allah devamını erdirsin..
evet arkadaşlar ilk aşama için de fena olmadı ha ne dersiniz
biz 16:30 da ulaşmış bulunmaktayız.sıtkı amca fotoları bekliyoruz
tekrar tanıştığımıza memnun oldum, güzel bir başlangıçtı.
bende 2 tane fotoğraf var,
evet geç oldu güç oldu ama sonunda oldu..bi ucundan başlaması gerekiyodu güzel dostlukların oluşması için.eminimki bundan sonrası dahada güzel olcaktır
nolur millet kusura bakmaın ben gelemedim ehliyet yok die babam izin vermedi sıtkı amca senle tanışmam lzm tecrübelerinden faydalan mak için tekrar özür diliorum beni affedin
ne yagmur ne kar ne dolu motorlu insan hayat dolu::fool::
antakyaya geliyorum arkadaşlar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)