Son zamanlarda sitede Yalova'lıların sayısı artmaya başladı gözlemlediğim kadarıyla.
Ben de yazlarımı Yalova'da geçirdiğim için böyle bir grubun oluşmasının gerekliliğinin farkına vardım.
Son zamanlarda sitede Yalova'lıların sayısı artmaya başladı gözlemlediğim kadarıyla.
Ben de yazlarımı Yalova'da geçirdiğim için böyle bir grubun oluşmasının gerekliliğinin farkına vardım.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Evet son son zamanlarda yalovada motor artışı oldu hemde gözle görülür bir şekilde ben yalovada yaşıyorum yazda gelmek üzere yazın yalovanın tadı bir başka oluyor umarım grup olarak çeşitli aktivitelere imza atabiliriz tüm yalovalı mt leri görmek isteriz.
Sevgili Yalova Li Motosiklet Tutkunu Olan Arkadaşlarim
Yalova Motosiklet Tutkunlari Derneğini Kurma çalişmalarimiz Devam Etmektedir.şu Anda Sayimiz 29 Dur. Yalova Da Yaşayip Sizde Motosiklet Tutkunuysaniz Burda Buluşalim
Yalova'lılar, sayımız gittikçe artıyor.Burada da bir görünseniz de geçtiğimiz haftaki Esenköy gezisinin devamı gibi yeni organizasyonlar planlasak, biz de arada Yalova'da geçirdiğimiz haftasonlarımızda aranıza katılsak...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
yalova lı arkadaşlar eğer esenköy organizasyonu gibi organizasyonlar düzenlerseniz biz istanbul mt yi de çağırmayı unutmayın her zaman gelme taraftarıyız bu hafta gercekten esenköyde çok eğlendik bütün yalova mt gurubuna teşekkürlerimizi borç biliriz.Devamını bekliyoruz.olcan138 adlı üyeden alıntı
selamlar
Önclıkle herkeze merhabalar..
Bizim amacımız Gemlik-BURSA da yenı bır olaya ımza atmak.Kımsenın yapamadıgı gemlik te motogti grubu kurarak bır arada olmamızı saglamak.Haftanın bellı gunleerı toplanarak hunerlerımızı gosterecegız.
Tüm Gemlik-BURSA motor tutkunlarına duyrulur!...
NOT:Sizin hatrınıza motorun cc olayını kaldırdık :D Size hak verıyoruz.Herkezın ılgısıne tesekkurler.
KAZASIZ BELASIZ İYİ SURUSLER!...
Bize ulasabılecegınız adresler:
E-mail:amd_duron14@hotmail.com
E-mail:GMSaGoPA@hotmail.com
Tüm moto tutkunlarını beklıyoruz!..
GEmlikli-BURSA lı arkadasların bu konuya ılgılerını beklıyoruz Bize katılmak isteyenler ileti yollasın
150cc den yüksek olanlar katılamaz demişsiniz çifte standart olmamış...başlığı görünce her türlü geziye gelirim diyecektim sonuçta bursadayım yazın bursa chopper club ta 50 cc bmw de var 2000 cc harleyde bir çok klüpte bu şekildedir zaten bence cc olayınızı biraz düşünün 2 teker daima 2 tekerdir...
Gemlik'e selam,
Gemliğe gelirsem 50cc sini kestiririm sizin hatırınıza
Haydi gemlik'liler duyalım sesinizi, eller havaya
Kazasız belasız sürüşler
bencede cc ısı bozmus yınede sız bılırsınız hayılrısı olsun...
Dünyanın her yerinden herkesin yenileceği bir yer vardır. Kimilerini yenilgi yıkar , kimileriyse zaferle küçülür, bayağılaşırlar. Büyüklük, hem yenilgiyi, hem de zaferi kabullenebilen kişilerde yaşar.
Asiller idare eder. Acizler şikayet eder. Basitler ise iftira eder...
F-ender sozlerın bızı etklıdı.Tavsıyen ıcın saol...
AYrıca foruma ılgı gosteren dıger arkadaslara da ayrı ayrı tesekkur ederız...
ne demek gemlik bursa kardeş hemşeriyiz olacak o kadar siz yinede cc olayını düşünün sonuçta konvoy ve hız sınırlaması olur illaki
ewt kardes ıkı sehır.Tabıkı hız sınırlaması olacak ancak bız gemlikte bulunan fastgtiteam ın drag ve drıft yaptıgı gemport ta buna benzer bısıler yapmayı hedeflıyorduk gemliikli yokmu yaws bu sıtede
+ bıde cc olayını kaldırdık tavsıyen uzerıne tsk. ederız...
Beyler Siz Katilmayacakmisiniz Bizim Gruba Cok Güzel Turlar Olacak Arkadaşlar Kaçmaz Bence çok Güzel Yerler Biliyorum Motorla Gezilecek Yerler...
ARkadaslar Gemlik MotoGti ın hazırlıkları basladı.Motogti grubuna gırmek ısteyen arkadaslar bu konu ıcıne yazabılırler..Ancak bızım tek sorunumuz var ehlıyet Hazrlamasını bılen varsa bı sahte ehlıyet rıca etsem
haftaiçi iş dolayısı ile İST'teyim ama aklım hep yalova'da... haftasonları da gelmeyi çok istiyorum... umarım en kısa zamanda güzel bir organizasyonda buluşuruz...
Bende Yalova Güneyköylü olarak iştirak etmeye çalışırım herzaman. Ama malum ikamet İst.
oncelikle derneginiz hayırlı olsun diyorum arkadaslar
bi hafta sonu o tarafa dogru gelmeyi dusunuyorum derneginize gelmek isterim kolay bi yerde mi yalovayı pek bilmem ama tarif uzerine bulunabilir mi?
==============================
==============================
Üzücü haber artık motorum yok 03.06.2006 saat:12.10 kaza yaptım motorum elımden alındı babam saolsun kızmadı ama yasak koydu
Bu iş o kadar da kolay olmucak gibi ilgi yok reklam yok
selamlar dostlar ben gemlikli yalcın
asya 150 t 1 sahibiyim bende bu organizasyonda varım
mail adresim yavuzhankara0@hotmail.com selamlar bana ulasın
Arkadaslar ben Istanbuldayim adim Muzaffer fakat bizim yazlik Kumlada arada bir hafta sonlari gelcem oralara zaman bulurm ben sizi.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)