Yalova bitmis..
ömür bitiyor mevlüt başgan yalova bitmiş çok mu?
Vay be....
Merhaba,
Yalova MT nerededir, nerelerde toplanır ?
Geçen günlerde dolaşırken balıkçılar ve heykel civarında durağan halde bir çok motosiklet gördüm. Var mıdır etkinlik vs ?
Herkese kazasız sürüşler..
XV
Merhaba, Yalova MT hepi topu 4-5 kişidir. Birisi askerde (En büyük asker apranax bizim apranax), biri motorunu sattı alamadı hala (mezit abim, artçı olarak bulduğu motora biner, indiğinde motor kesin tamirciye gider ) Biri hatunun peşinden İstanbula gitti hala ses seda yok (Light bpk) ben motoru sattım vs. vs.
Birde kocaeli mt'den Uğur Ak ve Soa'yı transfer ettik, ara ara gelirler.
Gelen geliyorum der, yinede çayımızı içeriz
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Anladım abi, mütevazi bir kadro oluşmuş. Transfere açık yabancı kontenjanı da baya geniş duruyor..
Bense İstanbul'da üniversitesini okumaya çalışan fakat ailesi Yalova'da olduğu için iki şehir arası mekik dokuyan bir gencim. Gidip geldiğimde buraya yazar fırsat olursa da bir sohbet ortamı yaratılmasını talep ederim.
Ev Altınova tarafında olduğu için Kocaeli ve Yalova'ya eşit mesafede sayılırım artık aranıza hangi kontenjandan dahil olurum bilemedim.
Saygılar
XV
yağmur varsa ben yokum aga hee gene gelirim atlarım arabaya gelirim.
Ayrıca şair burada eskiden buralar çayır idi çimen idi. tumbleweed ler uçuşuyordu demek istiyor... :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:26 ----------
Adam beni tanımış. tutrle speed de iyimiş tuttum bunu.
Benim motorun sınırlarını soran insanlara uğurla iletişime geçiriyorum hangi devirde hangi viteste motor kaç yapıyor. arka teker nasıl kayıyor. tek teker stopie hepsinin uğur biliyor :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:31 ----------
Yalova MT bitik kardeşim sen gel bize ne yapacaaan Yalovayı yaaa :D
Satranç oynamak gibidir motor kullanmak. Bir değil birkaç hamle sonrasını hesaplayabilmektir. Ama nedense büyük bir kısım tavla oynar gibi kullanır ve şansına güvenir. Ama sonuç hüsrandır...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)