Mhb. Lucan tanismiyoruz ama ben Orhangazi den pazar gunu Motosikletle gitmeyi dusunuyorum tabi hava yagisli olmazssa . Fazladan biletin varsa alabilirim :-P
Mhb. Lucan tanismiyoruz ama ben Orhangazi den pazar gunu Motosikletle gitmeyi dusunuyorum tabi hava yagisli olmazssa . Fazladan biletin varsa alabilirim :-P
Pazar sabahı erkenden çıkacağız biz. Şimdilik İdo ile gitmeyi planlıyoruz. Belki motosiklet ile de gidebiliriz. Yalova'ya yolunuz düşerse arayın buluşup bir yerde teslim edeyim. Numaram 0542 449 11 01
Ya da burada tanıdığınız birileri varsa ona da bırakabilirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:18 ----------
Sana da veriim mi ?
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Selamlar Pazar Günü Yalovalı Motosikletciler otobüs kaldırcak 40 kişi kadar pazar günü gitcekseniz onlarla gidebilirsiniz eger gitmeyi düşürnürseniz o gruba sokabilirim sizi ücreti makul olcak 15 tl gibi bir fiyat genede siz bilirsiniz. biz cuma günü gitcez pazar günü cok kalabalık oluyor orası tıklım tıklım cuma günü rahat rahat gezcez eglencez
Yogurtcu oglu Bülent Abilar Diye Biliyorum Beni Bülen Abi Çaırdı
şu dediğin benim galiba mevlüt abi ben 2-3 gündür hastalıktan kırılıyorum. bugünde yattım bütün dün dişim ağrıyor, başımda aynı şekilde kafamı kaldıramıyorum bi halsizlik sormayın gitsin. doktora bile gitmeye mecalim yoktu ama biraz kalkabildim şimdi
başka zaman inşallah benimde hatun oklavayı koyup bekliyodur eve uğramadım gün boyu [/QUOTE]
Peki
Legends may sLeep.. But they never diE..!
allah razı olsun ben asıl fuara gittiğimizde düzelir gibiydim, gene motorumdan ayrı kaldım kaç gündür yataklara düştüm. motorsuzluk beni hasta eden 2 tur atabilsem kalkıpta bişeyim kalmaz
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)