sayın yalovalılar,
Bayramdan sonraki hatasonu o taraflara geleceğim gibin,
bana bir kamp yeri söylerseniz çadır kurabileceğim çok makbule geçer
sayın yalovalılar,
Bayramdan sonraki hatasonu o taraflara geleceğim gibin,
bana bir kamp yeri söylerseniz çadır kurabileceğim çok makbule geçer
Beni Yalova'da rahatlıkla bulursun yardımcı olurum değerli kardeşim
Abi senin mekanını görmüştüm bir önceki geldiğimde uzaktan göstermişlerdi sağolsunlar irfan abi erdem abi ve mezit abi görüşmek dileğiyle o zaman
Valide ile peder için 2-3 günlüğüne kafa dinlemelik,emekliye uygun otel,pansiyon konusunda öneri rica etsem sizden...
Nereleri önerirsiniz?
Öneriniz için teşekkür ederim.
Sağolasın kardeşim bende Termal'i düşündüm ama son kararı annem babam verir artık.
Hoşgeldin abi. Yaz bitiyor,yol yapacagız hala
Abi teşekkür ederim,fiyatlara baktım dediğin gibi aşırı yüksek geldi bana da.
Tavsiyen için teşekkür ederim
sakarya fest e katılacak komşu var mı acep
herkeze merhaba yalova da motofest afıslerı asılmıs nası sevındım anlatamam
motofest tam olarak hangi gün başlayacak arkadaşlar
29 mu 31 ağustosmu?
evet afişlerde 29-31 arası yazıyo ama
slm arkadaşlar ben çınarcıktan bi keeway sl 150 sahibiym. yakın bi zamanda şöle bi toparlanıp tanışalım uyarsa??
Yalova' lı arkadaşlar merhaba. Yarın( 29.09.2013 pazar) Yalova'ya bir tanıdığımda olan motosiklete (beğenirsem almak için)bakmaya geleceğim. Motosiklet hakkında bilgisi olanlardan her türlü yardım ve görüş alabilirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba. Adım Murat. Açıkcası sitede Yalova'nın bi ayrı Topiç'i olacagını umut etmiyodum ama görünce sevindim
Tam bi CBR 125 hastasıyım. Uzun yol yapmak için almayı düşünüyom ama artık kış geldi o yüzden hevesim yarım kaldı :( Şuan 100 lük cupla idare ediyorum. Varsa CBR125 satmak isteyen arkadaş ulaşırsa sevinirim.
Kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Allah.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)