Sağol abi,eksik olma
Özcan abi ne yapıyor,sıkıntı çıkarıyor mu motor,anmıyordur ins sık sık beni
Mevlüt abi sen git ben hayırlısı ise rusyaya doğru açılıcam.
Aşk üç harflidir...! BMW binGitSin
şuana kadar pek sorun yaşamadı arka fren tamamen tutmuyordu geçen arabaçıkınca önüne aniden kaldırama uçtu fazla hasar olmadı şükür ne kendinde ne motorda..geçen pazar niyetlenmiştim oraya gelmeye arıcaktım seni ama hava korkuttu yoksa gelcektim
açıl bakalım hayırlı yolculuklar nezaman döneceksin...
Bu güzel gün için Yalova MT'ye teşekkürler.
sağaol uğurcum kalkıp geldin biz teşekkür ederiz sana.. irfana ve benle gelen emre ve erdeme..yalnız bırakmadılar sağolsunlar..keyifli bi pazar geçirdim özlemişim motorumu...
O diil de ben bu fotoğraflarda niye böyle tipsiz çıkıyorum arkadaş, hep bu karamürselde böyle oluyor. Yalova'ya gelin iki resimde burda çekilek la
Mevlüt abiye yetişicem diye göbeğim çatladı yolda Uğur. İkide bir geçti beni, çok içerledim bu durumu gece uyuyamam da ben şimdi :p
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Benim içinde çok keyif verici birgündü. inşallah daha bol bol böyle günlerimiz olur hep beraber
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)