Ben balikcilara geldim ama, hava patladi patlayacak. Bu havada kimsenin gelmesini ummadigimdan kalkiyorum
Ben balikcilara geldim ama, hava patladi patlayacak. Bu havada kimsenin gelmesini ummadigimdan kalkiyorum
Emre mevlut abi calisiyormus hala, bende 7 gibi ciktim balikcilardan. Cok ruzgar var, hava yagdi yagacak. Evdeyim ben, gel evde cay icelim
ben geldim kimse yoktu bekledim buçuğa kadar gelmeyince döndüm evet hava çok rüzgarlıydı ama mükemmel güzeldi.. çok hoştu.. bu arada yeni motosiklet montumuda test etme fırsatı buldum rüzgar geçirmiyor.. erdem işim erken bitti
Bende gittim 19.40da orda idim 20.05e kadar filan bekledim ama göremedim kimseyi mevlüt abi senin numaran vardı bende, arıyacaktım ama silinmiş olsa gerek. boynu eğik döndüm evime
evet 3ümüzde farklı saatlerde orda olduk. sağlık olsun
Motorumu kazalı haliyle Yalova'dan bir arkadaşa sattım çok yalnızım
Mustafa Kemal ATATÜRK .
Yalova MT deki abilerimin ellerinden öperim Bayramınız Mübarek olsun. Hepinizle beraber nice mutlu bayramlara.
Saol Berkay, sizin de bayraminiz mubarek olsun
Ayrica Yalova'li tüm ağabeylerimin, sonra tüm kardeslerimin bayrami hayirlara vesile olsun, saglikli, mutlu, huzurlu nice bayramlar nasip etsin rabbim.
BiPiK ; Motoru niye sattin? Neden satiyorum demedin? Neden toplattirmadin? Belki tahmin ettiginden cok ucuza hallolabilirdi.
Kurban Bayramınız mübarek olsun arkadaşlar.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)