yok abi ya hakkaten her ne kadar bayan olmasada erdem abide defalarca çağırdı zaten,
çok çeşitli vaadlerde bulundu hatta ve hatta,
ama gelemedim gelemedimmmm
yok abi ya hakkaten her ne kadar bayan olmasada erdem abide defalarca çağırdı zaten,
çok çeşitli vaadlerde bulundu hatta ve hatta,
ama gelemedim gelemedimmmm
ANGARAJ
Dün akşam onca yolu gelerek bizi yanlız bırakmayan Yalova MT'nin kıymetli üyeleri Mevlüt Abi'ye,Erdem Abi'ye ve Batuhan Kardeşime çok teşekkür ederim.
Allah hepinizden razı olsun,eksik olmayın..
rica ederiz umarım son olu.r böyle bir buluşma..daha güzel bir buluşmalar dileğiyle
Buluşma yapıyorsunuz haberim yok. Ayıp ulen
yarın akşam festival alanına gidelim arkadaşlar.. toplanıp en azındAN BEN GİDECEM YALNIZ GİTMİYİM
Müsait olamadığımdan dolayı bu akşam gidemeyeceğim,bizim çocukları gönderiyorum benim açımdan durumu telafi etsinler hiç olmazsa.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
Biz festivaldeyiz, cok kalabalik yok, herkes kendi halinde.. Yinede ortam guzel. İlhan esirci abiyle muhabbetin doruklarindayiz
cuma gecesi şu saatlerde dahi 3 er 5 er gelenler var sanırım yarın burası çok güzel olucak. - F teki çanta fena durmamış :D ama denge bozmuyomu viraj yaparken rüzgar tutuşu açısından.
[B][COLOR="Red"]BİZ İNSANLARA MOTOSİKLETİ SEVDİRMEYE ÇALIŞIRKEN SAĞDA SOLDA GAZ ÇEKİP ! ARA SOKAKLARDA TEKER YAPARSANIZ!! ASLA ÖNYARGILARI YIKAMAYIZ ! BİLİNÇLİ SÜRÜCÜLER OLALIM VE MOTOSİKLET = ŞEYTAN İŞİ TABUSUNU HEPBİRLİKTE YIKALIM !! :queen:[/COLOR][/B]
şimdik dengenin bozulması için motordan maymun gibin sarkması icab ediyor kanımca lakinki bizim temsilcimiz çok mütevazi olduğu için viajlara dik oturur pozisyonda 50 ile girip çıkıyormuş...
Hani görmedim ama görenlerin söylentileri... yoksa en profesyonel temsilci bizimkisiki...
ANGARAJ
Viraj yapmak ayrı bi haz veriyo şahsen bana. Ama bazen gereğinden fazla riske giriyor insan ister istemez hele birde şu meşhur yalova orhangazi arası virajları yokmu Trafiğe açık alanda bukadar viraj düşkünü olmak zararlı aslında kendim gibi değerlendirdim bi an çanta olayını. Allah kaza bela vermesin herkesin zevki ayrı :D ama alışılmıycak gibi de değil aslında:D
[B][COLOR="Red"]BİZ İNSANLARA MOTOSİKLETİ SEVDİRMEYE ÇALIŞIRKEN SAĞDA SOLDA GAZ ÇEKİP ! ARA SOKAKLARDA TEKER YAPARSANIZ!! ASLA ÖNYARGILARI YIKAMAYIZ ! BİLİNÇLİ SÜRÜCÜLER OLALIM VE MOTOSİKLET = ŞEYTAN İŞİ TABUSUNU HEPBİRLİKTE YIKALIM !! :queen:[/COLOR][/B]
s.aleyküm pazar günü körfez pistinde bi program varmış yalovadan gelmek isteyen varsa birlikte gidebiliriz saygılarla
Sayın il temsilcim ölmüş Yalova-MT bir el atsanız şu işe diyorum artık
Mustafa Kemal ATATÜRK .
batuhan öle bi yazmışınki erdemi yollamışın öteki tarafa töbe töbe...
Selamın Aleyküm Herkeze UM ( KubaFaswind 200R ) Motosikletim Var. Yalova'lı arkadaşlar toplanalım Bi Ara
Aleykümselam Mehmet hoşgeldin foruma. Yalova sessiz bu aralar. forumdaki arkadaşlarımızın işleri güçleri yoğun galiba.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)