Baklava, börek, pide, köfte muhabbetleri artmaya başlamış, 3 vakte kadar bir Yalova yapasım geldi benim
Baklava, börek, pide, köfte muhabbetleri artmaya başlamış, 3 vakte kadar bir Yalova yapasım geldi benim
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Yalova merkezde heykelin orda çok sevdiğim bi arkadaşımın tatlıcısı var hemde dondurmalı ve kendi imalatları dondurma... tam 8 çeşit dondurma türü ve eşsiz baklavalar var arkadaşlar siz 1 eylülde gelin yalova merkeze herkesin tatlısı benden bakın buraya yazıyorum Numaram , adresim ne isterseniz veririm...
Teklif çok cazip
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
mezükkk abiii yetişşşş!!!!
ANGARAJ
Yalova, var mı bu hafta sonu bir planınız programınız? Ya da belki müsait vakti olanınız?
Olcan ben calisiyorum, aksamlari musait olurum bi ihtimal. Gelince haber ver goruselim, nasilsa 5 dk. oturup gidiosun sonrasinda
Sabaha kadar otururum ben de bu kez Müsait bir akşam vakti şansımı denerim bakalım
Bayram süresince Yalova'dayım , yarışmaya Yalova'dan katılıyorum ve boş gezenin boş kalfasıyım . Her yer benim evim . Her daim saat farketmeksizin her yere gidebilirim . Bir tanecik motosikletim var . Özellikle Lucas ve Mezit beylere talibim onun dışında tüm taliplerimle tanışma faslında bir çaya gidebilirim
Mustafa Kemal ATATÜRK .
Yalova MT akşam bir buluşma falan mı ayarlasak
Mustafa Kemal ATATÜRK .
Ramazan bayramınız kutlu olsun arkadaşlar.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
Legends may sLeep.. But they never diE..!
yarın akşamsaat8 gibibalıkçılarda olucam erdemle bekleriz...
Sayın yalova sakinleri 1 ekimde eskişehirdeki şenliğe gelsenizde oturup hasbahal etsek, eğlensek, birbirimizi gıdıklasak falan? hatta günübirlik bile gelebilirsiniz hepi topu 200km falan tutuyor sizin oralardan??
Sayın Lucas, Mezük abim?? İrfan abii??
ANGARAJ
Ekim'e kadar kesin gelirim, gelmezsem Kasım'a kadar kasım kasım kasılırım, olmadı Aralık'ta aralanır, Ocakta yanar, Şubat'ta Kubat konserine giderim.
Sen Yalova'ya gelsene motofeste hepi topu bi depo benzin yakcan. Dönüş mazotun benden, biliyon minibüsçü adamız mazot alıyoz, doldurursun depona, giderse Ekim'e kadar gitmezse Şubatta Kubat konserine yetişirsin.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)