Sonunda bitti lastik eksoz balatalar derken bi yan koruma takozları kaldı jantlara kırmızı şerite çekildi ama bu resimde yok !
[QUOTE=ulasoto;1069949]Sonunda bitti lastik eksoz balatalar derken bi yan koruma takozları kaldı jantlara kırmızı şerite çekildi ama bu resimde yok !
obaaa.hayırlı uğurlu olsun gökhan abi.kazasız belasız sürüşler dilerim.bendede bir kaç parça boya istiyor.bir ara bende boyatıcam.koruma takozlarını tavsiye etmem.bununla ilgili bir çok topic açılmıştı.kısa ve özünü söylim ben sana.koruma takozları motorsikletin yan yattığı yada sürüklendiği anda takozlardan takla atma ihtimalleri yüksek oluyormuş.birde taklalar sonucu motorsiklet havalanıp olmadık yere düşünüyormuş.bu sesin üstünede denk gelebilir.karşı taraftan gelen arabanın üzerinede olablir.yani takozlar faydalı olacağı yerde daha büyük sebeblerede neden olabiliyormuş.tabi arada faydasıda oluyor.yinede sen bilirsin.ben düşüncemi söledim
(dün ektin beni gelmedin )
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
ohoo burası ölmüş biraz hareket lazım yazda geldi nerdesiniz bakim
@ulasoto motorun süper olmuş nerden nerye geldi çinli ile başladın hyo filan derken süper bir alet almışsın güle güle kullan @playboy_77 ile biz buluşuyoruz @ulasoto sende gelde bir gün şöyle toplu bir buluşup oturalım muhabbet edelim
guguk biz gökhan abiyle herzaman görüşüyoruz zaten.tabi seninlede.daha bugün yanıma uğradı gökhan abi...bizde onun yolunda ilerlemeye çalışıyoruz.oda hyo aldı sonra 1000lik makine şimdi bende hyo aldım sıra geldi 1000lik makineye ayrıca burası öldü ölü gidiyo.canlanmaz hiç heveslenme.bu arada 2008 hyo geldi yalovaya.bu akşam tanıştık.bi sen kaldın haberin olsun
bakyaa ben geriden gidiyorum demek tamam ozaman herkesi bir araya getirelimde bir akşam muhabbet edelim
Selamlar
Yalova Mt Topiği olduğunu yeni fark ettim kusura bakmayın
Rıza usta adı üzerinde p.ç Rıza 180 tane motorum olsa bir tanesini teslim etmem ona ncak başında durarak belki iş yaptırırım o da belki Yalovada Japon motordan anlayan pek usta yok malesef Ünal ın adı var bi tek ama o da tartışılır Bazı yanlışlarını duydum Zaten parça bulmak çok zor yalovada En iyisi motoru tam anlamı ile çalışmaz duruma gelmeden istanbul a götürmek
Delmece Yaylası Şenliği 2008 süperdi arkadaşlar gelmeyenlere duyrulur !!
burdayızzzzzzzzz ben emok festivaline gittiğim için katılamadım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)