Batuhan kardeşim ve mezit abim vardınız dimi sağ sağlim. Tanıştığıma çok memnun oldum buyrun değirmendereye de beklerim. En yakın zamanda görüşmek üzere.
iadeyi ziyaret şart......dimi batuhan..uğur uymuş hemen..
Motoru topladım Cumartesi günü ya la Süper oldu maaşallah.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Mezit motorun çekişini yarı yarıya düşürüyo abi. 650 cc ama, üzerine binen mezit olunca motora gazı verince ön tekerlek havalanıyor, en iyis yanlız pin daha zevkli olur bence
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:15 ----------
Mezit motorun çekişini yarı yarıya düşürüyo abi. 650 cc ama, üzerine binen mezit olunca motora gazı verince ön tekerlek havalanıyor, en iyisi yanlız pin daha zevkli olur bence
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Geleceğiz ins kardeşim,iade-i ziyarete =)
Ticarete girersem Zc'yi 500 cc yaptırıp sol şeritlerin efendisi olmaya niyetim var,hak ediyor bizim çinli
Aynen Berkay kardeşim,güzel olur =)
Şart abi
Hemen uyumadım abi o akşam ama nete giremedim birkaç gündür ondan yazamadım birşeyler
Böyle bi telefon çak abi,hemen ufak organizasyonlar yapalım
noli la burda erdem pincem senin motora vurcam kırbacı..irfanda arkama atıcam ormana götürecem onu.. doğayı sevdiği için yanlış anlaşılmasın...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:04 ----------
geçen yıkattım motoru yunus özellikle başınçlı su vurdurmadım..bişi olmasın die..1 hafta abuk sabuk yanan sinyalle dolaştım.. sinyallerin şaftını dağıttı..başınçlıyı vursaydık nolurdu kimbilir izine çıkmıyonmu buaralar... geleydin..
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:06 ----------
uğur bırak sen o işi görüşemiyoz...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)