Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Yalova - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    motoseyyah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 500
    Alıntı mezit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    satışı aldım sonunda serdar abi büyük dertten kurtuldum şükür...
    Şükür bu sıkıntıdan da kurtuldun.Yalova gezisi iptal oldu daha doğrusu ertelendi. Ben zaten pek katılamayacaktım sadece bana uğrarlarsa çay kahve içecektik.
    Bir bakıma Sakarya festivaline dönüş onlar için mantıklı oldu Yalova ya her zaman gelebilirler ama festival senede 1 kere yapılıyor.
    '' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

motor ben kadar senindir de ayıp ediyon... ama tüp almaya gitme...

sanmıyorum yetişemyiz biz onlara olmadı biz senin oaraya düşeriz..
    Abi başım üstünde yeriniz var..
    Her daim beklerim

mezit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cb125e
    Alıntı motoseyyah adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şükür bu sıkıntıdan da kurtuldun.Yalova gezisi iptal oldu daha doğrusu ertelendi. Ben zaten pek katılamayacaktım sadece bana uğrarlarsa çay kahve içecektik.
    Bir bakıma Sakarya festivaline dönüş onlar için mantıklı oldu Yalova ya her zaman gelebilirler ama festival senede 1 kere yapılıyor.
    biliyorum abi sakarya için dedmişti uğur onu yalova olsaydı iyi olacaktı ama nasip ksmet..

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:37 ----------

Alıntı Uğur Ak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi başım üstünde yeriniz var..
    Her daim beklerim
    eyvallal uğurcum....

bpk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Serdar abi 7 Temmuz'daki gezimi iptal oldu ? Yani ertelendi ?
    Mustafa Kemal ATATÜRK .

Motosikleti
    Honda cb125e
    Alıntı bpk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iptal oldu..sakaryaya çevrildi rota yalova gezisi motofestte kaldı..

bpk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    iptal oldu..sakaryaya çevrildi rota yalova gezisi motofestte kaldı..
    Hadi ya üzüldüm bak neyse artık Sakarya'ya gideriz bizde abi
    Mustafa Kemal ATATÜRK .

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Serdar abi, MT03 sana gidecek bir motor değil. Nedenlerini yüzyüze konuşuruz.
    Gaco parçalar Almanya'da remzi abi sağolsun pazartesi siparişi verdi perşembe teslim aldı. Hafta içi babası Türkiye'ye geliyor onunla yollayacak.
    Mevlüt abi anahtarlarını motorun üstünde bırakma
    yahu abi zaten pahalı bir malzeme değildiki??Hani 20$ a falan mı denk getirdin ne yaptın bilemedim şimdik
    EEee son durum ne pekiyaa??
    ANGARAJ

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yahu abi zaten pahalı bir malzeme değildiki??Hani 20$ a falan mı denk getirdin ne yaptın bilemedim şimdik
    EEee son durum ne pekiyaa??
    Pahali degil mi? Kdv dahil 76 euro gaco 4 tane tel parcasi Dun elime ulasti, bu hafta sonuna kadar toplicaz insallah.

Motosikleti
    cbf 500
    Alıntı bpk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mezit'in dediği gibi yön değiştirdi.

Bugün Sakarya'ya festival alanına gittim ortam çok iyiydi, ki ben öyle her festivali kolay kolay beğenmem.
    Yalova taifesine hemen ulaşamadım zaten benim gidişim de çok ani bir kararla oldu.
    mezit bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda cb125e
    Mezit'in dediği gibi yön değiştirdi.

Bugün Sakarya'ya festival alanına gittim ortam çok iyiydi, ki ben öyle her festivali kolay kolay beğenmem.
    Yalova taifesine hemen ulaşamadım zaten benim gidişim de çok ani bir kararla oldu.

serdar abi karamürselden saygı ve selamlar

motoseyyah bunu beğendi.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

http://img833.imageshack.us/img833/507/img0002wy.jpg
    3 güzel ağabeyimiz buluşmuş
    Çok güzel bir kare

Motosikleti
    Honda cb125e
    3 güzel ağabeyimiz buluşmuş
    Çok güzel bir kare
    saol uğurcum senide aramızda görmek isterdik... bu arada yalovaya erken döndüm nedeni ise üzerimde mont olmadığı için soğuğa kalmayım die erken kalktım...

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

saol uğurcum senide aramızda görmek isterdik... bu arada yalovaya erken döndüm nedeni ise üzerimde mont olmadığı için soğuğa kalmayım die erken kalktım...
    Abi sağlık olsun ins baska zamana diyelim.

Motosikleti
    cbf 500

http://img833.imageshack.us/img833/507/img0002wy.jpg
    Güzel trio...

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    eveeettt haklısın mezit yarmagülüm , sen yola çıkarken termometre 33 dereceyi gösteriyordu hatta o kadar ayazdıki , bende şimdi düğünden geldim, hemen eve gelince gömlek ve penyeyi değiştim ayazdan ıslacık olmuştu , 4 . kattan 7 tur indi çıktı yapınca ayazdan sırılsıklam oldum
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

Motosikleti
    Honda cb125e
    Abi sağlık olsun ins baska zamana diyelim.
    haberleşelim bi gün ayarlıyalım uğur....

Güzel trio...
    evet abi hoş sohbetli güzelbir gün oldu... kulaklarınıda çınlattık

Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eveeettt haklısın mezit yarmagülüm , sen yola çıkarken termometre 33 dereceyi gösteriyordu hatta o kadar ayazdıki , bende şimdi düğünden geldim, hemen eve gelince gömlek ve penyeyi değiştim ayazdan ıslacık olmuştu , 4 . kattan 7 tur indi çıktı yapınca ayazdan sırılsıklam oldum
    valla irfanım bi ara senle gelirim dedim düğün için sonra düşündüm bu adam 24 saattir uyumuyor bide bizimle onca saat geçirdi..dedim en iyisi ben gideyimde 4.5 saat uyusun dedim. ama yardıma ihtiyacım var deseydin gitmezdim.kesinlikle..gerçi dedin ama takılırsın gibisinden anladım aklına bişigelmesin.. .irfanım bu arada evinde ağırladın yedirdin içirdin yengye va sana tekraraadan hörmetlet sunarım...

valla irfanım bi ara senle gelirim dedim düğün için sonra düşündüm bu adam 24 saattir uyumuyor bide bizimle onca saat geçirdi..dedim en iyisi ben gideyimde 4.5 saat uyusun dedim. ama yardıma ihtiyacım var deseydin gitmezdim.kesinlikle..gerçi dedin ama takılırsın gibisinden anladım aklına bişigelmesin.. .irfanım bu arada evinde ağırladın yedirdin içirdin yengye va sana tekraraadan hörmetlet sunarım...
    Gelirim ededim, dedim en iyisi ben gideyim, uyusun dedim, gerçi dedin takılırsın ama dedim ki dedim dedim.

Abi dün aramışsın, uyuyordum, biliyorsun 7/24 çalışıyoruz, erkenden uyumuşum, bugün de arayacaktım unuttum valla. Şimdi arasam ne fayda dedim aramayayım dedim, dedim ki dedim yani, öyle dedim böyle dedim, derler dedim, demeseler de derler dedim, demezler mi ki dedim, sana dedim, kime diyeyim başka. Dediler ki deme ona, o derse der dediler, ben de demeyin ona sadece ben derim dedim. İyi demiş miyim ?
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    haberleşelim bi gün ayarlıyalım uğur....

evet abi hoş sohbetli güzelbir gün oldu... kulaklarınıda çınlattık

yok kız evet yorgundum uykusuzdum ama dün akşam yani o gece işe gitmedim yattım bütün gün sen karamürselde takılırım kalırım deyince yardım babında değil şekerim makarasına muhabbetine kalırsan iyi olur demiştim ,

havada acayip nem vardı o gece tabiri caizsse sudan çıkmış balığa dönmüş olmam sıcaktan

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:32 ----------

Gelirim ededim, dedim en iyisi ben gideyim, uyusun dedim, gerçi dedin takılırsın ama dedim ki dedim dedim.

Abi dün aramışsın, uyuyordum, biliyorsun 7/24 çalışıyoruz, erkenden uyumuşum, bugün de arayacaktım unuttum valla. Şimdi arasam ne fayda dedim aramayayım dedim, dedim ki dedim yani, öyle dedim böyle dedim, derler dedim, demeseler de derler dedim, demezler mi ki dedim, sana dedim, kime diyeyim başka. Dediler ki deme ona, o derse der dediler, ben de demeyin ona sadece ben derim dedim. İyi demiş miyim ?

erdem yazmaya çok uraştınmı
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

Yok abi parmaklarımla yazıyorum ben, zorlanmıyorum. Sana de demiştim hatta, dememişmiydim yoksa? Dedim diye hatırladım dı ben, mevlüt abi de demişti hatta, dedim irfana demişti, sana dememişmiydi? Ben dedi diye dedim di ama, ben de dedim di galiba? Demedim mi yoksa ? Dedim dediiim
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

Motosikleti
    Honda cb125e
    yok kız evet yorgundum uykusuzdum ama dün akşam yani o gece işe gitmedim yattım bütün gün sen karamürselde takılırım kalırım deyince yardım babında değil şekerim makarasına muhabbetine kalırsan iyi olur demiştim ,

havada acayip nem vardı o gece tabiri caizsse sudan çıkmış balığa dönmüş olmam sıcaktan

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:32 ----------

Yok abi parmaklarımla yazıyorum ben, zorlanmıyorum. Sana de demiştim hatta, dememişmiydim yoksa? Dedim diye hatırladım dı ben, mevlüt abi de demişti hatta, dedim irfana demişti, sana dememişmiydi? Ben dedi diye dedim di ama, ben de dedim di galiba? Demedim mi yoksa ? Dedim dediiim
    akşam üstü serdsar abinin yanına gittim termale.. dedim erdemi arayımmı dedimçalışyodur dedim.. sonra bastım gittim serdar abiyi göremedim tabii..oraya gidince foto çekip irfana selam olsun die buraya koycaktım dünkü gibi kısmet olmadı bu arada 700km devirmeye azkaldı ne geziyom beyav...

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler