hiçsorma abi gidecem ben kısmetse ama ahavada bozuk....
hiçsorma abi gidecem ben kısmetse ama ahavada bozuk....
Güzel bir karşılaşma Mezit kardeşime teşekkür ediyorum.
Diğer fotoğraflar burada
http://www.facebook.com/media/set/?s...1249089&type=3
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Özcan, yatak dosek yattigim icin katilamadim, kusuruma bakmayiniz efem En kisa zamanda yine bekleriz.
Mevlüt abi zayıflamış mı ne?
ANGARAJ
bişey yapamadıkki... patronun ağır misafirleri vardı onlara mangal pişirdim hatta bi ara yanına geldim göremedim seni sanada getirecektim sucuklar yanacak die geri dönmek zorunda kaldım fazla ilgilenemedim kusura kalma....
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:39 ----------
yok la saçları kestirdim ondandır...
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Arkadaşlar Kocaeli gezisine yalovadan katılacaklar varmı varsa beraber gidelim mi ?
Mezit ve ben gideceğiz başka gelen de olabilir.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
Ben her zamanki gibi son anda katılıp katılamayacağımı söyleyebileceğim. Malum iş güç
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Hocam peki nerde saat kaçta buluşcaz ? kaç gibi hareket etcez ..........
hoş geldim
tolgahan ve serdar abi hepinize iyi akşamlar....
serdar abi..büyük bir ihtimal ben motorumla gelemicem biliyosun evrak sorunları vs....uğurla konuşucam..oda olumlu bakarsa onla gelicem.. serdar abi sana yük olmayayım olmassa gölcüğe kadar minübüsle giderim biliyosun ebat fazla yormıyım seni..tolgahan arkadaşla olmassakaramürsele kadar beraber gidersiniz irfan ayarlar kalkış satini sanırım ona göre orda olursunuz...dicem şimidilik bu öneriniz varsa yazınızı beklerim...
Serdar abi, saolasın halletmeye çalışacağız bir şekilde
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:17 ----------
Mevlüt abi mezit77@hotmail.com adresine attım resimleri.
Mevlüt Gölcük'e kadar motorda oldukça yüküm olacak malum benim hanımı oradan alacağım içim baya bir eşya götüreceğim.İrfan da Karamürsel'den eşiyle yola çıkacak römorku da beraberinde götürecek.Biliyorsun ben neredeyse 7/24 çalıştığım için tam çıkış saatim de belli olmuyor.Büyük ihtimal Yuvacık'ta görüşürüz diye düşünüyorum. Ben PM den Tolgahan arkadaşımıza tel numaramı vereceğim pazar sabahı çıkış saatim netleşir ve telefonlaşırız diye düşünüyorum.
Bu arada keşke motorunun evrakları tamamlansaydı da Yuvacık gezisine motorunla gelebilseydin. Neyse bunda da bir hayır var diyelim.
dediğin gibi abi bundada hayır vardır...olsun motora kavuştuk erdemle marş sorununuda hallettik..hatta bugün balıkçılarda akşam üstü toplandı 4kişi sohbet felan iyiydi yani uğura mesaj attım cevap bekliyorum...hayırlısı artık bu arada tolgahan arkadaşım bu gezi biraz karışık olacağa benziyor organizasyon konusunda ben motorumla gelebilseydim sorunu çözerdik ...ama serdar abi bi şekilde yardımcı olur sana...kısmetse yuvacıkta görüşürüz...
Hayırlısı olsun mezit inşallah kısa zamanda halledersin evrak işlerini ben telfonumu mesaj olarak attım pazar günü konuşup ona göre cıkarız
Arkadaşlar, İstanbul'daki dostlarımız yakında herhangi bir aksilik olmazsa Yalova ve çevresine gezi düzenleyecekler. Ben çok yoğun işlerimden dolayı eşlik edemeyeceğim,ama Termal tarafına da uğrarlarsa bir ''hoşgeldiniz'' ikramında bulunmak isterim.
Gezi topic i yakında açılacak.Gelecek arkadaşlara mihmandarlık ve eşlik edebilecek arkadaşlara şimdiden şükranlarımı sunuyorum.
Serdar abi, bu akşam mevlüt abiyle kulaklarını çınlattık gözükmüyor hiç işleri yoğun diye konuşmuştuk. Gezi ne zaman bilmiyorum ama, benim motor tamirde hala. Parça bekliyorum. Eğer halledebilirsek eşlik ederim inşallah.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)