Hoşgeldin Yalova'ya.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
Saolun hoşbulduk
bizim batuhana noldu pir çıktı pir kayboldu...
tolgahan hoş geldin
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
kız arkadaşı izmire taşındı yastadır daha çıkar bi ara kerata...
Aaa hadi ya, o zaman İzmir'e kamp kurmuştur o Hatta oraya taşınır, daha da gelmez buralara. Sen nerden aldın ki haberi ?
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Haa gezide, bana bişey demedi. Dertli demek ki
Legends may sLeep.. But they never diE..!
erdem bir balıkçılarda çay muhabbeti yapalım çağıralım kim varsa...sağda solda...
İzmir'de akrabası teyzesi ninesi yeğeni amcaoğlu eniştesi yada onlarında akrabası olan abilerim haber edin ev lazım kalmak için Temmuz'dan Ağustos'a kadar
Yok be Mevlüt abi hatun hala burdada dükkanda çalışıyorum biliyon mu ondan giremiyom bile siteye doğru dürüst ahım gitti vahım kaldı yani
Erden abim lafın emrin olsun da işte malum bizde çıkamaz olduk sabah 8 gece 2 koşuşturuyoruz çok para lazım çoooooookkkkkk hayabusa alcam
Şaka bi yana abilerim ayıp ettiniz bi telefon edicem ama vallahi vakit bulamıyorum en kısa zamanda aricam Mevlüt abi numaran yok ama Erdem abiyi ararım ordan ulaşırım toplanırız yeni arkadaşımız gelmiş artık en yeni bende değilim buda güzel bişi kutlamak lazım arkadaşımızdır , abimizdir , kardeşimizdir yaşını bilmiyorum ama mutlaka bunlardan biridir saygılar sevgiler hoşgeldin safa getirdin umarım kalıcı olursun benim gibi kaçmazsın
Mustafa Kemal ATATÜRK .
Abi hastayim, sizede bulastirmayayim. Bu sene ne cok grip oldum ben beyaa...
Yalova'daki 77 Choppers ve Bursa Chopper Clup organizasyonu olan korteje gelecek misiniz? Ben ve Bursa MT den birkaç arkadaş Bursa Enduro ile birlikte geliyoruz. Kortejde ve sonrasında TİGEM de görüşmek üzere.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Şu işe bakın ki kendi İlimizdeki korteje katılamayabilirim.
Bir spor kulübü kafilesini konuk ediyoruz iş yoğunluğundan katılamayacağım galiba
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
şimdi koretjdeçiyor cafedeyim yoğun bir kalabalık var... süper bişi a2saat sonra gidecem ben.. ben inşallah...
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)