valla arkadaşlar yalovalı olarak ben utanıyorum gerçekten hiç sahiplenme yok hareket bereket sıfır bence sahip çıkmalıyız en durgun mt bizimkidir buna eminim en kısa zamanda burayı toparlamak lazım.......bo konuda sizden karşılık bekliyorum yalovalı olarak
Yolların Hastasıyım 2 Tekerin Ustasıyım...
slm herkese bende yalovadan..başka siteye giriyordum buraya kayıtlıydım ama mt yalovaya girmemiştim.
adım duhan.Çanakkalede üni. okuyorum A2 ehliyetimide bugün aldım hele şükür:D...şimdi sıra bir motorda.. aslında mt yalovada nasıl hareket yok şaşırdım.termal-şelale.iznik gölü.çınarçık OOOoo gezilecek çok yer war ama düzen yok herhalde mt yalovada..
burda havalı insan çok kardeşim.altında 600lük olan adamlar g.tü kalkık başı dik gidiyor.yardımlaşma çok iyi değil.gerçi biz kendi çapımızda bişeyler yapmaya çalışıyoruz işte.(tabi bu dediklerim her motorsiklet sürücüsü için geçerli değil ) yalova geldiğinde haber verirsen görüşürz.motorsikletimi geçen hafta sattım.satmasaydım sana satardık.yenisini almaya uğraşıyorum bende.inş gönlündeki motora sahip olursun
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
senin 152 deer emlakçının önünde duruyordu galiba o olmalı.benimde okul bitsede girsek bir iş çalışsak motorumuzu alsak.yaz gelsinde yaparız gezi.bende bi scooter arıyrm maksat altımızda eskisin parçalayana kadar kullanalım:D..termal-çınarçık-iznik gölü yapsa yeter:D..
umarım alırsın..yakınında satılık scooter warsa haberim olursa iyi olur..ehliyetide aldım yerimde duramıyrm :D
yaza kadar o kadar param olur eğer rastlarsan sorarsın arkadaşım..2 sezon gitse bana yeter..motor kiralayan yer war mı memlekette?
bir zamanlar vardı fakat şuan o işi yapan yok.zaten araba kadar pahalı oldukları için hem insanlar teşvik etmiyor hemde çok riskli iş olduğu için insanlar bu işe girmiyor.kendi motorun yada güvenilir bir arkadaşın varsa olur bu iş.ben daima buralardayım.yalovaya gelirsen bana ulaş.hem tanışmış oluruz hemde motor almak için sana yardımcı olurum.motor konusunda fazla bilgin yoksada elimden geleni yaparım..fakat benim fikrimi sorarsan.750-1000 ytl'ye çin alacağına 1500-2000 ytl gibi para biriktir temiz bir yamaha ybr 125 alalım sana.temiz bişeyler buluruz sana
üstelik yaz gelip sezon açıldığında 4bir yanda festivaller olucak.buralara gelmek isteyeceksin ama o çinle nereye kadar gelirsin bilinmez.bir ybr 125 ile kafan rahat gelebilirsin.her yönden daha iyi.hem daha seri hem büyük tekerlek hem vitesli ve dayanıklı hemde YAMAHA!!! (yazın havaların sıcak olup haralet sorunun olacağınıda unutma çinde)
bakalım yaz gelsinde..nerde çalışıyrsun sen?
Yalova MT ciler nerdesiniz ? Neler yapıyosunuz ? Diğer şehir Mt gruplarına bakıyorum hep beraber geziler vs.. Yalova MT de tık yok ! nie ki n ?
telefoncularla birlikte gitmişsiniz? valla hayatta yetişemezdim.siz dönerken ben anca giderdim bide çarş çalıştığım için zor olur.cumt akşamından pzt sabahına kadar banko müsaitim daima
wayyy PLayboyy HYo yu almıssın sen
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)