Marinada hangi tükkanmis o? İsmini yazamadigim, telaffuz bile edemedigim barisseri midir o var arada gideriz, ordaki tayfayi tanirim. Hemen kanka oluruz seninle biz :p
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:06 ----------
Mevlut abi sana kac para veriyorsa iki katini teklif ediyorum sana :p
Gelir basarim Ankara topigini, fatih de yok hazir, kovamaz kimseciklerde
bizi sindiremezsin lucas paran yetmez gücün yetmezzzzz
"Biz her ne kadar sosyetenin cilalı taşlarında dans etmesini bilmesekte, soğuk ... kasıp kavuran aşklara isyan etmişiz.ßilmeyiz kaygan pistte dans etmeyi."
Tövbekar Angaralı
zaten kankeitamı açığa alıp ücretsiz izin yazmış yönetim 1 ay yok ortalıkda...
ANGARAJ
Abilerim kardeşlerim bugün müsait olan varsa bir buluşup tanışmak konuşmak sohbet etmek isterim ?
Mustafa Kemal ATATÜRK .
Bunca yıldır tık yok, 1 ay daha sabredin Yalova özlemini depreştirmeyin insanın buralarda
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Valla onu bunu bilmemde cuma günü açıyormuş hava kısmetse olurda bende o zamana kadar almış olursam gider iznik gölünün kenarında bir mangal yaparız artık
Aslında viteslileride seviyorum sevmiyo değilim ama en küçüğünden başlamak bana mantıklı geldiği için scooter diye tutturdum ben
Mustafa Kemal ATATÜRK .
Viteslilerinde kucugu var kucugum
Benim motorla uygulamali, hizlandirilmis egitim veririz, caylar senden ama
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:43 ----------
Sen buralardan gideli cok sey degisti Olcan'im
Gozgoze geldigimiz cafe yok artik mesela, bir daha satabilirsin, ama ayni mekanda imkansiz :p
Çay dediğin nedir abi ister Rizeden toplayalım ister Brezilyadan kahve getirelim ayıp ettin
Mustafa Kemal ATATÜRK .
176 boy 100 kiloyum msn , facebook twiter hiç bişi kullanmıyorum
Mustafa Kemal ATATÜRK .
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)