Yalova dayım
Hoşgeldin !!
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
Aksine bir durum olmazsa 27 şubat pazar saat 09.00 Yalova-Yenikapı denizotobüsü ile gideceğiz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:15 ----------
Biletin bende . İstersen bizimle gelirsin hep birlikte gideriz, eğer tarih uymuyorsa bileti alabilirsin adresimi biliyorsun.
Heyytt be topic buram buram memleketim kokuyo
[B][COLOR="Red"]BİZ İNSANLARA MOTOSİKLETİ SEVDİRMEYE ÇALIŞIRKEN SAĞDA SOLDA GAZ ÇEKİP ! ARA SOKAKLARDA TEKER YAPARSANIZ!! ASLA ÖNYARGILARI YIKAMAYIZ ! BİLİNÇLİ SÜRÜCÜLER OLALIM VE MOTOSİKLET = ŞEYTAN İŞİ TABUSUNU HEPBİRLİKTE YIKALIM !! :queen:[/COLOR][/B]
Abi yem atmış aklı sıra da yemedi Yalova delikanlısı özür filan diledi bende biraz üzerine gitmek sabrını ölçmek amaçlı bugün onla buluşamıyacağımı motoruma egzos yapmaya sanayiye gidiceğimi işimin geç biteceğini söyledim telefonda
tam da iş yerinin önünde onu bekliyodum motorun üstünde motosikletini de seni de dedi telefonu kapattım bağırdım eeeeee diye beni görünce bi şaşırdı ama olmadı motosikleti kıskanan ciddi anlamda kıskanan biriyle yürümüyo be abi bu mevsimde böyleyse yazın uzun gezilere gittiğimde ne der koptuğu yerde bıraktım gitti
[B][COLOR="Red"]BİZ İNSANLARA MOTOSİKLETİ SEVDİRMEYE ÇALIŞIRKEN SAĞDA SOLDA GAZ ÇEKİP ! ARA SOKAKLARDA TEKER YAPARSANIZ!! ASLA ÖNYARGILARI YIKAMAYIZ ! BİLİNÇLİ SÜRÜCÜLER OLALIM VE MOTOSİKLET = ŞEYTAN İŞİ TABUSUNU HEPBİRLİKTE YIKALIM !! :queen:[/COLOR][/B]
[QUOTE=mezit;2266269]sizinle gelcem abi nasipse anca beraber kanca beraber..aranıza alırsanız tabidetayları tarih yaklaşınca konuşuruz abii..
Tamam Mezit Kısmet olursa hep birlikte gideriz.
[sıze="7"]y-a-l-o-v-a[/sıze]
hanimiş.. yalova..
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
sana bir parça armağan etmek istiyorum minik kuş...
http://www.youtube.com/watch?v=MuUQ1...eature=related
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
yalova yı unuttuk bee
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
[QUOTE=mezit;2277031]selam yalova..[/QU
Mezit fuara gittin değilmi ,neler yaptın?Kimler vardı.
Ben o gün 11.30 gemisiyle gelecektimki bu sefer de Yalova'da cenaze vardı. Bir türlü kısmet olmadı bu sene.
[QUOTE=motoseyyah;2278177]gittim abi.kolay oldu gemiden direk fuara belediye otobüsü vardı önünde indim dediğin gibi çıkmadım yukarlara.. tanıdık ankaradan bi arkadaş vardı. çoğu cumartesinden gitmişş sönüktü felan yazmış benim içim öle değildi güzel ve dolu dolu gezdik arkadaşımlaa...
seneye hayırlısıyla abi kapıda verdim 3kişiye biletii boşa gitmedi biletler tekrardan tşk abii görüşürüz..
[QUOTE=mezit;2279026]Senin adına ve beklentilerini karşıladığı için sevindim.Çeşitli sebeplerden dolayı bu sene fuara gidemedim oysa çok önceden biletleri temin etmiş ve programımızı yapmıştık.Biletlerden başkaları sebeplenmiş buna da sevindim boşa gitmedi hiç olmazsa.
meraba torpaklar.....
Yalova nerdesiniz heyy
iyi akşamlar gençlik...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)