'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
oLaydım OLaydım ben de olaydım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Cuma günü yani dün Yalovada Esadiye köyündeydim hani şu Orhangazi tarafında yol üstünde =)
Asla pes etme !
mutlaka beklerim...
inşallah..
bende çok var sana veririm eklersin..
keşek kankaa ..keşke....
senide beklerizz
ercan sende gelll.. yav gelin işte alt tarafı bi çay içicezz hadi bakemmm torpaklar...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:36 ----------
gümrük olayı felen pahalıya patlamazmı...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Mezit geleceğim ben kesin de, balıkçılar tıklım tıklım olur şimdi bayram günü. Nasıl bulacağiz birbirimizi ? Kırmızı karanfil falan ? Kask mı alsak ellere ? ehehe (:
akşam üstü sakin olurr orlarıı bulur yaa birbirimizimotor mmontu giyy..
6 Ay orda duruyor; 6 ay burda duruyor motor
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Arkadaş mont alamadık ki daha. Asuman da serviste hala. Ben gelip sap gibi dikilicem, beni bulamazsan mezit tek başına çay içersin söyliyim (:
Oraya gidince Kan Kanı cekiyor dostlarım
Kendimden biliyorum
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
yalovalı arkadaşlarım malumunuz yağmur nedeniyle gezimiz iptal oldu önümüzdeki pazar için istanbul ekibi olarak sizi ziyaret etmeyi düşünüyoruz kabul edermisiniz bizi
Mezit bak bir şey kalmadı. 2 saat sonra balıkçılardayım ona göre (: Organizatör sensin.
İstanbul'lu arkadaşlar burada belirttim: http://www.motosiklet.net/forum/2149536-post27.html
Aha da gittim. Kimseyi göremedim, bulamadım. Döndüm geldim. Protesto ediyorum bu organizasyonu. Yetkililer yargılanmalı
Vallaha mı laaa. Dünya'nın en salak adamı olarak tarihe geçtim az önce. Ahahaha. Çok pardon. :D Allahtan gittiğimde başka motorcu arkadaşlara rastladım da azıcık lafladık. Ehehehe. Ulan gül gül ölüyorum şuan. Ne salak adamım :D
Ya merak ediyorum hakkaten mesela motor aldım bi cafeye girecem kız arkadaşımı bekliyorum ordada motorcu abilerimiz var hemen böle davet mi ediyorlar aralarına nasıl oluyor :D Ben yeniyim ya bilmiyorum :d
Asla pes etme !
Kan Kanı cekiyor dostum Çağırmasalar da geliyorlar
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
yagmur yagdıgı için ben gelemedim yoksa gelecektim gelen oldu bari o yagmurda ..?
ben ordaydım zaten kimse gelcenide sanmıyodum hava çok kararmıştı çayımı içtim bende kalktım...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)