inşallah ...
inşallah ...
[B]Motosiklet Kullandığım İçin Farklı Değilim,[COLOR="Red"] Farklı Olduğum İçin Motosiklet Kullanıyorum ..!![/COLOR][/B]:bounce:
Yalovada olupta çınar ağaçları arasından termal'e bir gezi yapmak vardı şimdi , orda büyüdüğümdenmidir nedir bilemiyorum ama motosiklet ile günü birlik gezi yapılabilecek en güzel yer yalovadır bence türkiyede ....
İnşallah zamanım olurda yalovaya gelme şansı yakalarım ...
“Köpeğe atılan bir kemik yardımseverlik değildir. Yardımseverlik, en az köpek kadar aç olduğunda etini onunla paylaşmaktır.” Jack London
bi iftar programı düzenleyelimmi sevgili torpaklarım...
yorumarı bekliyorum...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
evet iftar programı yapalım zaman belirleyelim sadece
... rezervasyonları nerede buluşacamızı ben ayarlarım en uygunundan evet sevgili topraklarım bekliyorum mesajlarınızı...
abi bu motosikletleri neden canavar gibi görüyolar yaa sinir oldum şimdi atv haberin yaptıgını izleyen varmı ??
[B]Motosiklet Kullandığım İçin Farklı Değilim,[COLOR="Red"] Farklı Olduğum İçin Motosiklet Kullanıyorum ..!![/COLOR][/B]:bounce:
dün akşam bi arkadaşımız kaza yaptı karamürsek caddesin de sanırım yalova.nicli arkadaşımızdı kırmızı hyo vardı
kötü bişey yoktur inşallah allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun trafikte bütün sorun motosikletinde bi araç olduguna inanmıyolar
yoktuu ama moruda yeniydi ağır hasar aldı önden..makina
allah kaza bela göstermesin abi ya
kimseden ses yok...
Selam,
Kazayı ben yaptım. Çok şükür bende bir şey yok. Karşı taraf istanbul caddesine ters yönden bir anda girdiği için motoru yatırmak zorunda kaldım. Gece saat 1 civarıydı. Karşı taraf da arkadaşım çıktı. Makina serviste, trafik sigortası karşılayacak sanıyorum masrafları.
Geçmiş olsun ....
Bu arada arkadaşlar yalova dışında patates ekmek olayı bilinmiyor , yapılmıyor . Şaka gibi ama insan çok arıyor , patates ekmek ve limonata , kristal büfede ...
Yalovanın kıymetini bilin , bakın antalyalarda bile insanın aklından çıkmıyor ...
“Köpeğe atılan bir kemik yardımseverlik değildir. Yardımseverlik, en az köpek kadar aç olduğunda etini onunla paylaşmaktır.” Jack London
Hatırlıyorum biri su uzattı. Sağolasın (: Yürüyende, şaside, beyinde, jantlarda, mekanik aksamın büyük bölümünde problem yok. Grenajlar, gösterge saati, far, ayna ve sinyal takımları, sol elciği tutan ufak bir parça, bir de manetler değişecek. Yani temelde bir şey yok çok şükür. Kartelde sızıntı, delik falan da olmamış. Hatta çizik bile yok yürüyen aksamda.
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)