yanlış atın üzerinde olduğunu biliyoruz usta...
yanlış atın üzerinde olduğunu biliyoruz usta...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Bana bir motor bulun
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Arkadaşlar; Osmangaziye yolu düşen varsa bu motoru bakabilir mi benim için bugün yarın cok acele ama...
http://www.sahibinden.com/acil_fiyat...XQQdisplayitem
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Vuuu; ben motoru almısım; 1000 kmye yakın yol yapmısım hala kimse bişi dememiş be
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
kardeşim tekrar hayırlı olsun benimkinin 40'ı çıktı.. 45 günlük oldu bende 2002 km.'yi az önce devirdim, ama ne yazıkki hep şehir içi...
önümüzdeki haftasonu izne çıkıyorum.. 3-4 günlük İstanbul-Yalova-Çınarcık-Yalova-Bursa planım var. bu motorla ilk uzun yolum olacak.. bi aksilik olmaz İnşallah.
bu arada, Çınarcık'ta yazlığımız var ama malesef denize Çiftlikköy'e gidiyorum. deniz leş gibiydi Çınarcık'ta... o konuda bir gelişme varmı millet?
ve 15-20 mayıs gibi su çok soğuk olurmu yahu?
Sen 600F'i satmamıs mıydın Tekrar mı aldın
O tarihlerde denize girmeyi düşünmüyorsundur umarım; heleki deniz marmara ise donar donar cıkarsın
Cınarcık gecen yaz da cok kirliydi fakat kirlilik özellikle temmuz ayından sonra olur...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
yok kardeşim ne satması bu sezon kesin bende ama borcu harcı bitince bişeyler yapabilirim
geçen sene Çınarcık denizine hiç bakmadım bile, direk Çiftlikköye gittim. ondan önceki sene Çınarcık denizde toz halinde metal parçaları vardı, yosun zaten demirbaş.. berbattı yaa. bu sene içinde umudum yok, hayırlısı bakalım..
İstersen ER6F ile takas edelim senin F'i
Bu arada Ciftlikköy ün denizi de pek içacıcı değil
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Sevgili Yalovalı arkadaşlar Cumartesi Çınarcıktaydık..aynam gevşedi...Çağatay usta sağolsun bir sıkıverdi ...eğer tanıyorsanız kendisini selamımı iletiverin tekrardan...
Çınarcık Teşvikiye köyüne gidip orada bir çay içmenizi tavsiye ederim...
cakalaz mezit ve seyyah ustaya selam olsun...
http://www.motosiklet.net/forum/etki...aceralari.html
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
takas ederiz tabi ama işi resmiyete dökmeden
geçen sene mayıs sonunda yazlığa gelmiştik şirketten arkadaşlarla. çiftlikköy'ün denizi mükemmeldi bu sene yine deniz için ordayım sanırım.
Şükür geçenlerde ehliyetide aldım, fırsat buldukça Çınarcık'tayım artık..
abicim bu Çağatay usta Çınarcık'tamı? eğer öyleyse yeri tam olarak nerede?
vealaküme selamm...Yalovadaki tek er 6 f ci sensin muhtemelen...görürsem plakana yapışırım...
Yok abicim Yalova Merkezde...Çınarcık sapağını dönünce ilk sağ hizada...
Çınarcık benim herşeyim inan...tek nefes aldığım kendimi mutlu hissettiğim ve gömülmeyi vasiyet ettiğim yerdir...
[QUOTE=mete_han;2053535]Sevgili Yalovalı arkadaşlar Cumartesi Çınarcıktaydık..aynam gevşedi...Çağatay usta sağolsun bir sıkıverdi ...eğer tanıyorsanız kendisini selamımı iletiverin tekrardan...
Çınarcık Teşvikiye köyüne gidip orada bir çay içmenizi tavsiye ederim...
cakalaz mezit ve seyyah ustaya selam olsun...
As.
Metehan ;buraya gelip bana uğramadan geçersen köfteleri kaybedersin işte. .. Yalova'lı olup pek çok yeri bilmeyen görmeyen var. Gittiğin yerler ve fotoğraflar güzel. Ama en az o kadar güzellikte keşfedilmeyi bekleyen yerler de var.Sudüşen,Dua Çınarı,EşkiyaPınar,Şeftalidere Şelalesi,Zindan Boğazı ,Yedipınar,Bizans harabeleri , Ferhat kayalıkları vs. vs. ..Yolun buralara tekrar düşerse bana uğramanı isterim
İllaki uğrarız...selam sevgiler...
@ gkhnyz ;
Resmiyete dökmeden nasıl takas edeceğiz
Metehan abi; benim motor Rize de
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
uzun hikayee bi ara anlatırım
hoşgeldin desene görgüsüzz penda
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:05 ----------
buarada yalovalı torpaklarım kaybolmuşşlar..
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
hoşgeldin kankam özlemişim detaylar önemli değil...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)