Bayadır girmiyorum hiç bir ilerleme yok ne iş yahu
Bayadır girmiyorum hiç bir ilerleme yok ne iş yahu
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Ben yokken kimse bişi yapamaz burda
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
evet hep ismini duyduğum bi türlü göremediğm o yerleri görmk için sabırsızlanıyorm.hatta yağmur duasına çıkıyorm.rabbim tarlalar ıslansın yollara gerek yok.yolların hakkıda yeşilliğe yağsın.amin
Ben Yalova da yasıyorum
Su an İşyerim dolayısıyla Rize deyim
Motor yalova da evde uyuyor ;)
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
cakalaz satıyomusun motoru ? sahibinden mesaj attım bi bakarsın ve yalovadaki motorcular die bişi okudum MT için geçerli ise beni unuttunuz !!
Senin F in var Napacan Hyo yu
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Valla sanıyorum bugün arkadas alacak... parayı topladı diye biliyorum.xenon felan almıs dün ist dan
Ama bir aksilik olurda almazsa hemen ulasıyorum sana kardeşim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Kardeşim; Kusra bakma motoru az önce itibariyle 5400 TL ye sattım.. Sana da bu fiyatı demiştim Almasaydı inan arayacaktım seni gel al diye
Neise sağlık olsun; temiz motor alırsın insallah...sahibinden.com da var bitane turuncu ; 3000 kmde; 5700 e veriyor
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
mezoş niye attırdın kendini siteden hacı...iyi halt ettin aferin...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:30 ----------
uzak oralar...Yalovanın arka bahçesi Çınarcık yeter bana...başka ihsan istemem...
Bir tatlı huzur almaya geldim Çınarcıkta..beni Çınarcığa gömünüz...daha geçen hafta 300 km devirdim yahu körfezden Çınarcığa Teşvikiye köyüne...ne gündü be...kıçımın çatalı ağrıdı motor üzerinde...bayağıdır uzun süreli kullanmıyordum makinayı...
Önce İzmit...
İzmitde güzel yerdir tavsiye ederim...
sonrası Gölcükde bayağı dolandım...güzel yerler...
sahilden Karamürselbey Yalova ve Çınarcık...
Köfte Dreams...
Sonrası Çınarcık Teşvikiye köy kahvesinde içilen 4 çay...
gezi bitimi km 51418 idi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Buralarda ayaz var
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
motoseyyah Nickli Üyeden Alıntı
Havalar biraz daha ısınsın Abant yada Ayvalık gezisi planlıyoruz.
mete_han nickli üyeden alıntı
uzak oralar...Yalovanın arka bahçesi Çınarcık yeter bana...başka ihsan istemem...
Artık yakın çevreler kesmiyor. Marmara'yı ve Batı Karadeniz'i bir çok kere dolaştık.(İşte ondandıhttp://www.sahibinden.com/firsat_fir...QQdisplayitemr ybr 125 i satıp daha yüksek cc enduro almak istemem)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:40 ----------
doğrusu şöyle olacak
http://www.sahibinden.com/index.php?...=1&list_type=1
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)