Legends may sLeep.. But they never diE..!
anladım...biz ethem76 ile Sapancaya gittik...deli maviyi ziyaret ettik vs...etoş hanımlaydı...sende yengeyle gelirsin diye umduk ammaaaa paşa efendi uyumaktaymış...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Herkes bi yerlere gidiyor; bizi çağıran yok !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
he yaaa çakomm öleee
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Abi bugün yalova daydım Ama uğramadım kusra bakma Hatta ercan la da görüştük
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
cako benden neden koptun anlayabilmiş değilim...varsa sıkıntı çözeriz...mezit senin cep nedir abicim ya bidahai gelişimde tırmalamayım oralarda...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Yok abi ne kopması Nerden cıkardın anlayabilmiş değilim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
MeZüT'cüm ; Würth Marka Zincir Temizleme Spreyi ile; Zincir Yağı Spreyi alacağım? Sen bir ara söylemiştin bi yer; neresiydi alalım ordan 2 sprey
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
aBi bi bulusalım artık Kıs geliyor
Spreyleri sen al ; Ben sana öderim MeZüT Market
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
yalova mt aşşağılara düşmüş neredesin eyy Yalovalı
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
Burdayız da kafamız bozuk; motorun aynası kırıldı; yeni ayna lazım :( Sol Ayna :(
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
hayırdır çakalazım motoru mu yatırdın yoksa
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
He ya motor Yana yattı.. Cok sükür çizik mizik yok sadece aynam kırıldı; Onun da yenisini alacağım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Mezütü sen arkana alırsın Vay haline motorün
Ya mete abi ; Bana bi ucuz ayna ayarlayamaz mıyız ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ben de aranıza katılmak isterim.. böyle bir birliğin olması güzel bir aktivite..
Sen hangi Emre sin
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Öylesin Abi Bu arada noldu benim spreyler
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)