Senin yüzünden sende günaydın demiyordun uzun zamandı, kimsede sana cevap yazmadığından böyle başı boş kaldı Yalova
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:36 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:35 AM ----------
Günaydın bu arada
Senin yüzünden sende günaydın demiyordun uzun zamandı, kimsede sana cevap yazmadığından böyle başı boş kaldı Yalova
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:36 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:35 AM ----------
Günaydın bu arada
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Hafta sonu Ankaraya gitme durumum var Mezüt cüm Ama olmadı tabi ki bi gezi yapabiliriz o taraflara
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Yarın Bosum; vergi işlerimi de hallettim Gelebilirim o tarafa bi alo dersen bana yine konusurz...
Ankaraya araba iLe gitcem ama 5 kişiyiz
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Mezüt hani arayacaktın uLen ne adamsın
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Ne demek abi ; Lafı mı olur ben zatten gezmeye yer arıyorum Sen boş ol yeter ki; hep görüşürüz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:46 PM ----------
Bu arada Shell den yağ aldım; geldim değiştirttim yağı Mevlüt Abi İçim rahatladı valla...
Motorun ömrü için temiz yağ arayalım dedik; 4 günde 3 kez yağ değiştik 150 liraya mal oldu Ama olsun
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Selam YAlova Dün-bugun Sizin oraları gezdim gerçekten güzel yerler
Beni gezdiren ERdem abi (Lucas) ve arkadaşlarına çoook teşekkür ederim
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
Abi en iyisini yapmışım Bizim motorların ilacı gercekten Shell miş Vites araları takır takır ; Çıt yok
Castrol bizim motorlara yaramıyor...
Elimdeki fazlalık castrol 10-40 yağı da pazartesi bi arkadasa gönderiyorum İST'a
Yarın Ankara'ya gidiyorum; Pazartesi felan yine görüşürüz
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
HaLLettik abi Ankara işini
Ne zaman bulusalım; havalar iyice soğumadan balıkcıların tadını cıkaralım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Ohooo böyle oturmakla olmaz ki kardeşim
Bu sefer çaylar da simitler de benden Yoksa gelmem VaLLa
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Arkadaşlar kazalı regal rapdor motorsiklet arıyorum,bildiğiniz tanıdığınız kimsede veya yerde varmı?yardımcı olurmusunuz?
Bir aralar çiftlikköy'de motoru arızalı vardı, sahibinden ilanı da vardı ama hala duruyor mu bilmiyorum.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
selam torpaklarımm...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)