Valla herkes olduğu gibi cıkmıs fotolarda
Yarın bi doktora gideyim ; bişi cıkmazsa aksama yanınızdayım
Valla herkes olduğu gibi cıkmıs fotolarda
Yarın bi doktora gideyim ; bişi cıkmazsa aksama yanınızdayım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
iyi akşamlar dostlarım..
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
YALOVA MT KANDILINIZ MÜBAREK OLSUN
teşekkür ederim hepinizin kandili mübarek olsun hayırlı akşamlar
Hepimize Hayırlı Kandiller... Gercekten Bugünlerde böyle gecelere cok ihtiyacımız var. Artık bazı seyleri unutur olduk; Hepimiz bir birlik içerisinde İSLAM dinine mensup olduğumuzu unutmayalım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
slm nezaman toplanıyoruz çako nasıl oldun dostumm bi ara
Aga Dün İST daydım. Beyin Tömografisi ; kan testleri felan yapıldı. Pazartesi sonuclarım alınacak; onları bekliyorum.. Ne zaman isterseniz toplanırız ahu
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
arkadaşlar bişey sorucam işallah bende aranıza katılcam 250 cc bi chopper almayı düşünüyorum mondial 250 ve jinlun un arasında kaldım bide ehliyetim yok alıcam kayıt yaptırıcam motoru aldığım gün ben hacımehmette oturuyorum fatih caddesinde çalışıorum anlıycağınız gibi işe gidip gelmek için alıcam e birazda gösteriş ehliyet alma işi 3 ay falan sürücek bu 3 ayda polisten ceza yermiyim yada durdurduğu zaman şuanda kursa gidiyoru abi 2 3 ay sora alıyorum ehliyetimi biraz da ağlasam bişey olurmu keserlermi ceza bide bilen gören varsa mondial 250 mct mi jinlun mu hangisini tavsiye edersiniz ilk vitesli motorum daha önce mondialle 7 8 km yol yaptım kullanışı kolay ama jinlun büyük biraz korkuyorum süremem diye e bide sorun çıkarmasın istiyorum 1400 1500 tl bi bütce ayırdım ne dersiniz
Arkadasım meraba. Ehliyetini Trafikten almaya gitsen bile yakalanırsan CEZA yazar polisler. Fakat Polislerin insiyatifine kalmıs bişey tabi ; isterse yazmayabilir de
İki motor arasından Mondiali tavsiye ederim. Veya Bisan Lifan roadstar da bakabilirsin...
Al motoru da seni de görelim aramızda
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
işallah hayalimde chopper var ama millet tuturmuş scooter diye ne yapıcam bilmiorum
Milletten sanane. Chopper istiyorsan millette chopper alma scooter diyorsa o zat-ı muhteremlerle ilişiğini kesmelisin bence
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Vay LUCAS Bey ; Sizi buralarda görmek büyük şeref
Hala ısmarlayacağın çaylar var bana haberin olsun!
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Bu aralar çok fazla koşturuyorum arkadaşım. İş kurmaya çalışıyoruz, ama nihayet bitti gibi.. 2-3 kez denk geldin ama durdurabilecek pozisyonda değildim yada değildin. Borcumuz borc, bigün toplanırız ısmarlarız çaylarınızı. Hep toplanırız diyorum hatta ilk ben demiştim ama kısmet olmadı bir türlü.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
doğru söylüyosun abi ben 1 yıldır chopper die hayal kurdum en ince ayrıntısına kadar kurdum şimdi scooter alırsam bütün hayallerim gider bende bunu farkındayım chopper alıcam ama korkuyoru ailem bana 0 km scooter al dior garantili olsun dior vallaha hiç istemiorum birazda korkuorm ehliyetim yok alıcam 2 3 ayda orası ayrı ama aldıktan sora bana sorun çıkarsın isteiorum jinlun yada mondial mct o yüzden korkuyorum gerçi aldığım motorları araştırdım sahipleriyle konuştum iyi insanlar illede satayım demiolar gel bak beğenirsen al kafan da soru işareti kalmasın diolar bakalım artık ne olucak
slm torpaklarım
SLM Mezüt cüm Aga sana Net sizlik yaramamış
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
http://www.sahibinden.com/sahibinden...keyword=yalova
abilerim motor hakkında ne düşünüyosunuz benim bütceme göre chopper bu
Temiz demiş işte ; Eğer usta da onay verirse alınabilir
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)