sağlam yerdesin yani ALLAH işini gücünü yolunda etsin arkadaşım
sağlam yerdesin yani ALLAH işini gücünü yolunda etsin arkadaşım
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
yalovalı arkadşlar bende sıteye yenı uye oldum sızlerle tanışmak isterim gerçi sizlerkadar iyi motorum yok ama ayrım yapmayacagınızı sanırım bu arada benim makina mz 251
arkadaşım ne alakası var benimde motorum yok şimdi beni arayamı almıcaklar
sen topiği bi inceledinmi yeni bir hava yakalamaya çalışıyoruz yalovalılar olarak.
aramıza katıl sende dün gelseydin balıkçılarda toplanmıştık fotolar bi önceki sayfada çokta güzel geçti eğlendik hepimiz kaçırmışın.. neyse bidahakine burayı takip et. bu arada hoş geldin aramıza..
Biyerlerimi yırttım toplanalım birgün diye ama 1 haftadır siteye doğru dürüst giremediğimden kaçırdık organizasyonu. Bir dahakine fotoğraf makinası lazım olursa gelirim bende
Legends may sLeep.. But they never diE..!
La Korkut ; Eleman lazım mı
Yalova da iş bulamadım bari İST 'a kayayım
Mezüt ; yarın yanına gelebilirim Cumarteesi
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bizde bi yerlerimizi yırttık sende gel die profiline mesaj yazdım okumadınmı neise pazartesi akşamı tekrar balıkçılara çay içmeye gelcez.. öle konuştuk gelmede görelim..
olum bi git kene mene vardır üstünde
gel öğlen gel yimek yeriz sana poğça börek açimm
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:32 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:31 AM ----------
korkutum uyma sen bu adama daha evrimini tamamlayamamış
Sana da bir Hyo lazım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
küççük yüzyirmbeşlik Cıbır da olur ya, olm o gün motür aşkım depreşti valla rüzgarı yiyince :D
uLa Korkut ;
Mezüt Tutturmus İST gecelim Korkuta diye Gelcez yakında haberin oLa
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
merhaba mevlüt abi ben iyiyim sizleri sormalı
İyiyiz canım ama bi ses geldi motordan... Canımı sıktı; azcık gevsettik zinciri biraz düzeldi ama insan sıkılıyor işte !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)