OLum sen yoksun ; hiç bişey yok... Perşembe buluşacağız; iki muhabbet ederiz diye
Haftasonuna gelebilirsem ararım seni ben
OLum sen yoksun ; hiç bişey yok... Perşembe buluşacağız; iki muhabbet ederiz diye
Haftasonuna gelebilirsem ararım seni ben
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Günaydın Yalova Mt.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
günaydın korkut ve yalovalı dostlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:20 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:58 AM ----------
hocam gel perşembe beklerizz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:24 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:20 AM ----------
erol seni tanıdım antalyada bi sen vardın hatırlamazmıyım olum senin köpek bizi azmı kovalamıştı unuturmuyum yere yapıştırmıştı beni..
gel bulaşalım
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
S.a millet hepinize mrb keyifleriniz iyidir inş.. ben mert yaş ufak yalovalı ve çınarcık ilçesinde oturmaktayım... Salcano sm 250-4 motosiklet sahibiyim.. etkinliklere ben de katılmak isterim ancak bu motosikletle değil şuan satma çabalarındayım Honda 600f , yamaha fz6 gibi bi motor alıp etkinlikler de görüşmek üzere...
Perşembe yani yarın; saat 18.30 da; Yalova Balıkçılardayız.. Gel Gelebilirsien
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ben bugün balıkçılara gittim bir bardak çay içtim prova yaptım yarın içinn...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
arkadaslar yalovada moto modifiye yapan bildiginiz bir yer var mi?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:04 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:56 AM ----------
"http://www.chopperkitusa.com/virago250-14-8%20.htm" sitesinde Virago 250' ye bir bakin ben Supershadow 250' mi linkteki gibi yapmak istiyorum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:06 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:04 AM ----------
yardim ve onerilerinizi bekliyorum herkeze selamlar.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:37 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:06 AM ----------
sadece masasi uzayacak!
Günaydın Canlarım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Selamlar Herkese Ben Anıl Çelik motor MartianX 150lik aldım.yeni üyeyim hem çınarcıkta hemde istanbulda oturuyorum. bende elimden geldiğince aktivitelere katılacam.
motorumla ilgili hertürlü yorumu we tawsiyeleri duymaktan keyif alırım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:06 PM ----------
aktivitelere katılmam için neyapmam gerekir. anilorhan@hotmail.com dan bana mail atarsanız sewinirim
aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar martiANiL ve alper_satriani
Arkadaslar bugün bir kaç arkadas bulusma yaptık; ve cok eğlendik Ama yine FOTO cekmek hava kararınca aklımıza geldi ; bi kaç foto koyalım bari
Bu da ALPER SATRİANİ arkadasımız Gece vakti; Kaskımı almıs ; montu da giymiş sahilde geziyor... Tam TURİST
ÇOK EĞLENDİK; ÇAYIMIZI KOLAMIZI İÇTİK; YEMEĞİMİZİ YEDİK; FOTOLAR AZ OLDU AMA Bİ DAHAKİNE DAHA COK CEKECEĞİZ
KATILIMCILAR ; MEZİT ; CAKALAZ; ARMY77; ERCAN77100;ALPER SATRIANI
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
hoşbulduk.aktiviteler için hbaer bekliyorum. enson yalowa motosiklet şenliğindeydim :D
Hayatın Anlamı Senin ona Verdiğin Anlamdır...
kırmızı kırmızı geziordum.hatta en son akşamıda ordaydım yarışmayı seyrettim :D
Heee; Mezüt de orda diğerleri de
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
arkadaşları tanımıyorum ama zamanla tanışırız artık
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)