Yalova aslında Afrika nın bir şehriydi Ama artık onu Türkiye ye aldık
İzmit ile Bursa nın arasında şirin mi şirin bir kasaba
Yalova aslında Afrika nın bir şehriydi Ama artık onu Türkiye ye aldık
İzmit ile Bursa nın arasında şirin mi şirin bir kasaba
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
hııı lucas diye bir mıymıntı vardı orada hatırladım şimdi.
arkadaşlar burda sayılı kişileriz yani az bi gün bir araya gelip tanışalım artık sadece netten olmuyo ya bi etkinlik yaparız falan olmazmı
iyi akşamlar yalova mt kısmet olurda yarın bir aksılık cıkmazsa ALLAHIN izni ile gelıyoruz biz lere yalovanın güzel yerlerını mesela şelalesi uzakmıdır bılmem ama götüren arkadaşlar olursa sevınırız tabi birazda guruba bağlı ama olsun en azından tanışmış oluruz
Bugün Mezit ve Armağan ile Festivaldeydik.. Şimdi zaten fotolar için topic açacağım!
Motosiklet.net ten 3 kişi vardı sadece; yazık !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Durumu var be kardeşim; Milletle tanısalım gülelim eğlenelim diye gittik kimse yoktu
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bende ordaydım cakalaz yarın toplanıcaklarmış tur için 10 11 gibi
Yaa bugün çınarcıkta o sahil kenarındaki diskotekte aranızda katılan varmıydıı
eğer kaderinde varsa tecavüze uğramak bırakta keyfine bakk:queen::queen::queen::queen:
Bugün Festivaldeydim ve sadece Bluebox adlı arkadasımız ile tanısabildim MT den! Yine nerelerdeydiniz ORDan da Bi kaç arakdasla Cınarcığa doğru uzadık
Turuncu Hyosung
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
günaydın yalova..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:24 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:32 AM ----------
artık bakın bidaha yazmıcam bu mesele üzerine bigün kararlaştırıp balıkçılarda buluşalım çay içielim sohbet edelim herkes diyor toplanalım ama bi tarih veren çıkmıyor şahsen ben cakalazla tanışıp kaynaştık güzelde bir akşam geçti sıra diğer arkadaşlarda cevap yazıp günü kararlaştıralım ben ön ayak oldum sıra sizde
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:31 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:24 AM ----------
ümmet abiyle tanıştım sizinle tanışamadım
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Bence de hafta içi Yalova olarak toplnalım ; sonrasında da belk biyerlere doğru gideriz
gELebilecek olanlar isimleriniz yazsın bakem
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Heee Bizi koymussun kanks
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ben diyorum perşembe akşamı balıkçılar uyarmıı akşam üstü
PERŞEMBE - BALIKÇILAR (Ama ben balıkçıları da bilmiyorum )
Yahu ne oldu bi bilseniz
Abi motorumu Cektim bugün evin önüne aldım elime bir nemli bir de kuru bezi; motoru temizliyorum.. Derken bir baktım ÖN Çamurluğun sağında ve solunda birer çatlak. Hadi onu gectim; Bir de yağ göstergesinin olduğu grenajın altında da bir ince catlak
Motor ne yanyattı ne biryere sürttü... Kesinlikle hiçbir darbe söz konusu değilken böyle olması cok moralimi bozdu !
ARTIK NAZAR DENEN ŞEYE İNANIYORUM !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
yalovada tanıştığımız arkadaşlara teşekkür ederım .OLCAN 138 süper medaratöre de teşekkür ederim bizi güzel bir mekana götürdü harıka bir kahvaltı yaptık gerçi hepimizin parasını ödeseydi daha hoş olurdu ama olsun lucas ile de tanışmak isterdık ama gelmedi sağlık olsun
valla benim nazarım değmedi..
ama adınada üzüldüm gözün gibi bakıyodun nedemişler sakınan göze çöp batarmış sana dediiğim gibi alttan bi yapıştırıcı sür
balıkçılar sahilin başında kime soraraasan gösterirler bu arada ALLAH tan yalovanın yolunu biliyosun bide onu tarif edecezz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:28 PM ----------
pidaki sefere...
O Çatlakları seninle Hallederiz MEZÜT cüm
Tamam o zaman Gelmek isteyenler burda ben ben diye yazsın ki kaç kişi olacak bilelim
Perşembe Balıkcılar ...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)