Yarın Yalovaya geleceğim ; Ruhsat için Bi de Sigorta yenilicem!
Ama motorla mı gelirim bilemem
Yarın Yalovaya geleceğim ; Ruhsat için Bi de Sigorta yenilicem!
Ama motorla mı gelirim bilemem
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Günaydın Yalova Mt.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Günaydın canım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Ulen buluşalım buluşalım diyorsunuz kimseden ses soluk çıkmıyor. Bir gün ve saat belirleyelim buluşalım balıkçılarda. Mt'de herkesle tanıştık, bi Yalova Mt'yi bir araya getiremedik daha. Utanıyorum sizden de kendimden de
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Günaydın Yalova Mt.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Bugün OSMAN ile Yalovaya geleceğiz biz Gezmeye
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
selamın aleyküm yalova mt festivale oraya gelıyoruz ist. mt inşallah orada tanışırız iyi vakıt geciririz nede olsa misafir geliyoruz.
Tatlıları börekleri mangalları hazırlayın
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Sizin daha bana cay sözünüz var hani nerde
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Bu Korkut da beni iLLa İST'a getirecek
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
İST neresindesin bari ; yolum düşerse çayını içeyim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Lucas Ne zaman görüşüyik
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
evet bi gün söleyin.. yanee
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Yarın gelicem yalovaya arkadaslar ; müsait bi durum varsa görüşebiliriz...
Bi de benim ÖNCAMA film veya folyo gibi bişey yapacağız ; orda yaptırabilir miyiz ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
yapılabilir tabi kubbeli caminin karşısında fulko diye biryer var yavuz abi o yardımcı olur sana bende yaptırmak istedim ama film olmaz dediler folyo yapıcam bende
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:44 PM ----------
arkadaşlar birşey sormak istiyorum bu motor festivali 4 gün falan ben çalışıyorum ancak pazar günü müsaitim acaba katılabilirmiyim pazar günü
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)