arkadaşlar en kısa zamanda toplanıp geziler düzenleyecez gelmek isteyenler bana mesaj atsın...
arkadaşlar en kısa zamanda toplanıp geziler düzenleyecez gelmek isteyenler bana mesaj atsın...
eywahkı ne eywah bende 1300cc var ama haklılar gezıde alcak cc motorlar kullanılıyorsa buyuk cc motorlar onlarla ılerlemekte zorluk cekerler
İkİteker Grubu Olarak 9 Temmuz Pazar GÜnÜ Ç.kale (07:00 Hareket) Üzerİnden Ezİne Tavakli İskelesİ GÜlpinar Aklİman Asos KÜÇÜkkuyu Altinoluk AkÇay Ören (09:00) (sabah Kahvaltisi) Ve Ayvalik , Balikesİr Üzerİnden Örende BuluŞulacak Şekİlde (09:00) , İzmİr Üzerİnden Ayvalikta (11:00) BuluŞulacak Şekİlde Ayvaliktan Tekne Gezİsİ DÜzenlenecektİr. 8 Temmuzda Çikacak İkİteker Sevdalilarindan Konaklamak İsteyen Ç.kale İzmİr Ve Balikesİr Grubu İÇİn Asos A 25 Km Uzaklikta Aklİman BÖlgesİnde Campİng Yada Otel Ayarlanacaktir. Gezİ EŞlİ Yada EŞsİz Olarak Motorsİkletlİ Olarak (marka Yada Model Ayrimi Yapilmaksizin) DÜzenlenecektİr. Katilmak İsteyenler Şahsima Maİl Yada Cep Telefonumdan Bana UlaŞabİlİrler. Kazasiz SÜrÜŞler...
0543 3683231 Emre Uzesen
Tüm Bursalilar Gemlikliler çok Yakinda Ilk Gezimizi Düzenleyeceğiz...
İkİteker Grubu Olarak 9 Temmuz Pazar GÜnÜ Ç.kale (07:00 Hareket) Üzerİnden Ezİne Tavakli İskelesİ GÜlpinar Aklİman Asos KÜÇÜkkuyu Altinoluk AkÇay Ören (09:00) (sabah Kahvaltisi) Ve Ayvalik , Balikesİr Üzerİnden Örende BuluŞulacak Şekİlde (09:00) , İzmİr Üzerİnden Ayvalikta (11:00) BuluŞulacak Şekİlde Ayvaliktan Tekne Gezİsİ DÜzenlenecektİr. 8 Temmuzda Çikacak İkİteker Sevdalilarindan Konaklamak İsteyen Ç.kale İzmİr Ve Balikesİr Grubu İÇİn Asos A 25 Km Uzaklikta Aklİman BÖlgesİnde Campİng Yada Otel Ayarlanacaktir. Gezİ EŞlİ Yada EŞsİz Olarak Motorsİkletlİ Olarak (marka Yada Model Ayrimi Yapilmaksizin) DÜzenlenecektİr. Katilmak İsteyenler Şahsima Maİl Yada Cep Telefonumdan Bana UlaŞabİlİrler. Kazasiz SÜrÜŞler...
0543 3683231 Emre Uzesen
ben gemlikliyim arkadaşlar biraz anlatın bakalım nedir bu motogti olayı gemlikli başka yok zannediyodum bende bursalılar hiç dememiş var gemlikli sitede diye
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
Selamlar Gemlik..
Gecen sene Gemlikte bir ev aldık. Suan Bursa Merkezdeyim ama yazın Gemlik'te olacağım tabii ki bir donem.
Celal Bayar A.L. 'nin orada Konut 5'te evim yakın olan vardır belki
-McA-
Krsital patatescisinin hemen yanı yada daha kolay tarfile sinemanın hemen arkası.
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
tam 15 gün sonra birisi cevap yazmıs
cok ilgilisiniz bakıyorum.
==============================
==============================
Bakın duyun eyyy YALOVA MT niye dağıldınız bi toplaşın bakalım şuraya arkadaşımız çok haklı niye bu ilgisizlik anlamadım.
gugukk(sevgili guguk isteresen bir arar görün de derneğe üye ol ve yaptığımız hazırlıkları bir gör belki yardımcı olursun) ve rıchy (teşekkürler hayırlı olur inşaalah)kimse bir yere kaybolmuyor fakat Yalova da yapılcak çok iş var buradan konuşmak,yazmak yerine yapıcı işler yapmaya uğraşıyoruz ilginiz için teşekkürler diyorum yargısız infaz larda bulunmayalım....
@icetoo zaten üyeyim ben oraya arasıra işten vakit kalırsa uğramaya çalışıyorum. Ehliyet olmadığı için motorla fazla dolaşamıyorum en son yalovada bir festival verilecekti bunun için hazırlıklar sürüyordu umarım bir terslik yoktur dediğim gibi işlerden yoğun olduğumdan hiç uğrayamıyorum ama bende elimden geleni tabiki yapmak isterim.
Bu arada yargısız infaz olayı yok şakayla karışık iğneleme var okadar diğer mt gruplarına bir bak istersen özenmemek elde değil.
gemlikliler,
biz bursa topicindeki arkadaşlarla pazar günü (02/07/2006) Bursa - Yenişehir - İznik - Gemlik - Bursa güzergahında bir gezi düzenliyoruz.
sizlerle iznik'te buluşup tanışsak hoş olmaz mı? ....
[U][COLOR="Red"][B]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE![/B][/COLOR][/U]
MT yalova bizler istanbuldan gemlik e geziye gidiyoruz hemde yalova üzerinden sizleride bekleriz
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16060
MT Yalovaya selamlar
KAMP ADAMLARI
arkadaşlar istanbul MT
iznik e kamp a geliyoruz sizleride bekleriz
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16060
gemlik e selamlar
KAMP ADAMLARI
Bugun saat 18:00'da YAMODER oLarak cinecafe'den hareket ederek TİGEM'e piknik duzenLenmi$tir.. Doyum Lokantasi'nin da i$tirak edecegi piknikte 5 YTL kar$iLigi ac kaLmayabiLirsiniz :) Tum dostLara duyruLur..
Bu aksam YALOVA MT nın duzenledıgı mangal partısıne katılma ımkanım oldu. Yalova Bld. Baskanı da oradaydı. Yalova MT dekı arkadaslar gercekten cok duzenlı calısıyorlar kendılerını tebrık etmek ıstıyorum..
Ayrıca her gorusmemızde benı cok ıyı agırlıyorlar. Mahcup edıyorlar.. Goksel Muhsın Adem Serkan Oguzhan Zafer Metın Neslihan ve aklıma gecenın bu vaktı ısımlerı gelmeyen dıger arkadaslar. Hepınız cok candan dostlarsınız . Sızlerı tanıdıgım ıcın gercekten mutlu ve gururluyum..;
Hersey ıcın tekrar tesekkurler..
Selamlar
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
Bizden de sevgiler saygılar Yalova'lı dostlarımıza,TRADER adlı üyeden alıntı
15 Temmuzda bi çayınızı içmeye gelip ellerinizi sıkacak, Murat arkadaşımıza gösterdiğiniz misafirperverlik için ayrıca teşekkür edeceğiz.
Aydın ATAGÜL
Maltepe-İstanbul
BMW R1150GS
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)