tahmini 300 yakın
bende merak ettim çıknca yazz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:10 PM ----------
bide süren dolana kadar iptal ettirme araştır bi belki daha uygun olur senin için
tahmini 300 yakın
bende merak ettim çıknca yazz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:10 PM ----------
bide süren dolana kadar iptal ettirme araştır bi belki daha uygun olur senin için
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
300 ise yandık vallahi...Bana bağlatırken 50 modem ; bi de bağlantı felan 130 civarı bişi tutar demişlerdi.. Bu GİRESUN insanı harbi yalancı abi para manyağı yaa
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
biz buna kısaca haşırt diyoruzz
GıCıRT daha doğru olmaz mı
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
liğt versiyonu dediğinn
MEZİT ;
Bana Castrol 10/50 Sentetik yağ ayarla dostum ; ucuz yollu
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
1.6 litre kafi, fazlası fazla gelir. Hatta 1.5 litre de koyabilirsin.
Bu arada şu ttnet abonelik işini Güzin Ablaya yaz, derdine derman o olabilir ancak
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Tam olarak kaç litre alıyor kimse bilmiyoru yahu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:10 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:09 AM ----------
Bi de yağ filtresi lazım tabi
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
1.6 lt yazıyordu kullanım klavuzunda yanlış hatırlamıyorsam. Yağ filtresini değiştirmedim ben, fiyatından haberim yok.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Şöyle diyeyim, 35/35 far ampulü sorduk yoğurtçuoğluna. Ne kadar dedik 7,5 tl dedi. Piyasada daha ucuz olduğunu bildiğimden satın almadım ve hayırlı işler diyerek çıktım. Daha sonra bi oto parçacıdan 2,5 tl ye aldım. Bir ampul den bile bu denli kar etmeyi amaçlıyorlar. Yazık günah be. Mümkünü varsa gitmeyin arkadaşlar. Yalovada tek olmak, rakip olmaması şımartmış artık. İyice çığrından çıkmışlar.
Tüm İslam aleminin ve Yalovalı kardeşlerimin Regaip kandilini kutlar Hayırlara vesile olmasını Yüce yaratandan dilerim.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Hayırlı kandiller; Yahu ehliyetimi almadan gelsem Yalova da Polisler mucj lar mı
Ehliyet Emniyette; herşey tamam ama kartı almadım henüz 400 TL lazım da Hem D Hem A2 için
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
nassıl sürücü kursu sahabisenn
E napalım yahu 400 Lira kim bayılcak şimdi
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Nasıl, ne zaman...
Vay hain domdom..
Boşunaymış kaç senelik Sine Cafe satışı pişmanlığım Al mektuplarını, ver mektuplarımı Lucas...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)