merhaba yalovalı arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım olacak bir konuda
lennn ertuğrul ne ara taşındın ist'a :S evlendin mi yoksa.....vay beee üniversiteye gittik..neler değişmiş neler :(
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
yalova mt daha kış uykusundan uyanamamış
len kısaparmak lucas sen takıl tekirdağ mt ye
nerdesiniz topraklarrr
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
arkadaşlar vala herkes cınarcıkta gezmekle meşgul siteye girmek kimsenin aklına gelmiyo malum yaz senede bir kere geliyo deyerledirmek lazım
burdayızzzzzzzzzz burdaaaaaaaaaaaaaaaa
Herkese merhaba
siteye yeni üye oldum. yalova altınovada görev yapıyorum. Eğer sakıncası yoksa yaptığınız gezilere gelmek isterim h.sonları.
İsmim abdullah. Yamaha YBR 125 motorsikletim var ve yol yapmam lazım eskimesi için
Merhaba ; hosgeldin. Ben de Atılım sitesinde yasıyorum ; eğitim merkezi karsısında.. Yakınız yani ; ben gelince görüşürz seninle boL boL :D
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
hoş buldum arkadaşlar ben de eğitim merkezinin içinde yaşıyorum En kısa zamanda görüşmek dileğiyle
lucas@turkcell.com msn'e eklersen haberleşir, çay ısmarlaşırız
Legends may sLeep.. But they never diE..!
merhaba arkadaşlar ay sonuna yakın yalovadayım...yalovayı özlemişim.motorsikletleride tabi :( şuan yayan geziyorum yalova merkeze gelen olursa ulaşabilir bana.balıkçılarda çaylar benden
Geldim, Yalova havası aldım, döndüm, kafamı kaşıyacak vaktim kalmadı bu defa (uyuyamadım bile bu defa, o derece), çay ısmarlamaca da bir sonrakine artık...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)