Selamün aleyküm herkese kolay gelsin nisanın 30'unda ehliyetim elime geçicek inş bu sayede bende size katılmış olacağım )
Selamün aleyküm herkese kolay gelsin nisanın 30'unda ehliyetim elime geçicek inş bu sayede bende size katılmış olacağım )
selamünaleyküm
Topçular feribotuyla istanbul arası kaç dakika ve oradan sultan Ahmed gitmek istiyorum. Feribottan sultan Ahmed kaç saat sürer
nerde bu yalovalilar, Balıkesir'den geldik ;)
merhabalar, ben de yalovadayım. motosiklet sezonu açıldı bir organizasyon falan olur heralde yakında.
yakında yalova mt iftar etkinliğinde buluşmak üzere..
yarın kimler yalovada gazlicak bakalım
buralar eskiden hep dutluktu. bakiyim hala dutluk peeey yaşam belirtisi kalmamış burada :D
Kocaeli'nden Yalova'ya bir adet taş :D
Selam arkadaslar,
Yalova veya Yalovaya yakın, tek kişi, 2 hafta konaklayacagim, denize yakın veya havuzlu, temiz, güvenli, klimalı, internet bağlantısı hızlı, otel-apart-pansiyon tarzı bir yere ihtiyacim var. Ilgisi ve bilgisi olanlar yazabilir mi.
Lüks ve pahalı bir yer olmasın.
Selamlar herkese. Buralar baya sessiz kalmış. Belki canlanmasına bi vesile olurum : D adım görkem 25 yadındayım yalovada oturuyorum özel bir hastanede acilde çalışıyorum suan nöbetteyim hatta. Daha bu camiada yeniyim pek fazla tecrübem yok.genelde balıkçılardayım hatta her iki günde bir. Yalovadan olan arkadaşlarla tanışmak beraber sürmek isterim. Sağlıcakla kalın : ))
Arkadaşlar bu sene motofest yok mu yalova da bilgisi olan
Hangi özel hastane o ?
Acillik olursak gelir yapışırız yakana
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:26 ----------
Ses soluk yok Soycan festivali düzenleyenlerden.
Hatta senden de ses soluk yok ? Nerelerdesin napıyosun?
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Atakentteyim abi. Buyur gel dicem de Allah düşürmesin )
Abi gemi ye çıktım motor için biliyorsun sahibinden de bi honda 500 r ilanı gördüm Yalova dan tanıyan bilen varmi
Selamlar herkese. Hani şu ısıtınca büzülen makaronlardan arıyorum birkaç gündür. Yalova'da nerede bulabilirim?
Teşekkür ederim. Yarın bakacağım.
Ridin' through this world, all alone. God takes your soul, you're on your own
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)