Ben her türlü her seye varım ne derseniz
Ben her türlü her seye varım ne derseniz
Ahali bi toplansin berkay cikar gelirsiniz'''
tamamdır size 1 telefon kadar uzağım.
ohooo hadi kocaeli MT zaten hep ölüydü size oluyor arkadaş ne sesiniz cıkıyor ne soluğunuz cık cık cık :D
İstanbul'dan Merhaba Arkadaşlar,
Kısmetse hafta sonu Karamürsel'e irfan ustaya ziyarete gideceğim. (umarım biliyorsunuzdur.)
Hava yağışlı olmazsa hep yapmak istediğim çınarcıkdan gemlik turu yapmak istiyorum.
sizin sayfalarda geçen "Balıkçılar"ı merak ediyorum. Nerdedir tarif edebilecek var mı?
Geçerken bir çay içerim, belki sizlerden birilerini de görürüm.
MHB dostum İrfan usta dan sehpa koruma falanmı alıcan Orhangazi den selam var de. Cay kahve ikram ederdim yalnız haftasonu evde durmıcam geziler var htunum planı var neyapıcamı sasırmıs vazıyetteyım . Balıcıları ben bılmıyorum ona Yalova lı arkadaslar cevap verırler sanırım
Teşekkür ederim
evet aynen koruma sehpa gibi şeyler takılacak.
çok teşekür ederim. Kaydettim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:32 ----------
Hava müsait olursa, Narlı da akşam bir arkadaşımda kalmayı planlıyorum cumartesi gecesi.
Narlı'dan Delmece Yaylasına yol varmış
Şöyle bir de uyduruk harita buldum internetten
Bilen arkadaşlar bu yolu onaylarlar mı?
Yoksa teşvikiye denen yerle burası aynı yer mi? Yada Çınarcık tarafından mı gireyim. oradan yol var mı?
[IMG][/IMG]
Erdem abi bu 4 mayistaki geziye sende geliyor musun
selam dostlar bu gün yalovaya geliyorum...
pazar pazar calısıyorum ya of :( ama 4 mayısta mutlaka gezıye bende burdan katılanlar arasında olacagım yalova dan dahıl olacak baska kım var
YALOVA MT tabi havalar ısındı burda kimseler yok insan bi yerlere giderken bi haber verir yahu
ben gecen hafta gıttım valla abı esenkoy armutlu gemlık ooo
herkese selamlar. hiç toplanılmıyor mu yahu. iki aydır sessiz ortalık..
Haklısın yapmak lazım bi seyler
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:33 ----------
dün yalova da cbr 250 kırmızı 2014 kasa gordum aramızda mı kendısı 2014 kasalar cok yakısıklı duruyomus harbıden
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)