Arkadaşlar bana yardımcı olabilicek kimse var mı?
Merkezdeyim. Aslında motosikletin çaılşır durumda olmasına bile gerek yok vites yükseltmeyi yapabilecek miyim onu denemem lazım. Eğer bi sorun olmazsa kursa yazılıcam sonrasında. Özelden numaranızı gönderebilirseniz, irtibaata geçmiş oluruz. Şimdiden çok teşekkürler
herkese merhaba ne oluyor hafta sonu
yarın karamürseldeyiz ey ahali mert abi deyiz (baysamin)
Yarın Tuzlaya Bajajı test etmeye gitmeyi planlıyoruz gelicek varmı ?
HOCALAR KOLAY GELSİN BEN DE YALOVADAYIM (1YILDIR).SAĞLIKÇIYIM. TANIŞMAK İSTEDİM. SIKINTIMIZ OLURSA BURDA PAYLAŞALIM. HERKESE İYİ FORUMLAR
yalovada devlet hastanesindeyim memnun oldum reis. motosiklet arıyorum kendime arkadasın tiger 250 si bendeydi. onu verdim hevesimi alamadım. yine 250 lik bir cruiser bakıyorum. oyle paşa
Arkadaşlar merhaba İlanlar kısmına da yazdım, Yalova'dan cbf 150 almak isteyen arkadaşlar varsa motosikletimi satıyorum.
Ridin' through this world, all alone. God takes your soul, you're on your own
Değerli arkadaşlar 2013 YAMAHA YBR 125 ESD 8300km.'de motorum satılıktır. MT'de motor arayan arkadaşlara duyurulur.
Sahibinden.com'da ilan no : 159716583
Gölcük'ten selamlar...
slm..bir buluşma etkinliği düzenlemeye karar verdim yaza meraba gibi bişi gün ve saati belirleriz..köfte ziyafetide yapabiliriz yusufta...gelirseniz memnun olurum kocaelindeki arkadaşlarıda çagıracam..kısmet artık yorunları bekliyorum..
Hayirdir nere gidiyon sen git gel cizeriz bi rota.. Gitmedigim yerler oralar sayende goruruz
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)