E ben?
E beeennn??
Hafta sonu cumartesi hava 15 derece ve açık izniğe gidelim köfte yemeye eyy yalova MT. ey mevlüt abi erdem abi emre
Sağol erdem abi.hadi yaa neyse hayirlisi olsun inşallah ayarlarsinda gelirsin. Cumartesi günü hava güneşli ve sicak gösteriyor. Pazar yagmurlu diyor cumartesi halledelim. Mevlut abi emre karamurselde buluşup iznik yolundan cikalim gidelim uyar mi size ugur var uygun olursa mert abi de gelir
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:28 ----------
Ugur istanbuldaymis gelemeyecekmis galiba haberiniz olsun benim isim yok motosiklete olucam ayarlayabilir deniz yatalim yol.
Bu akıllı cihazlar pekte akıllı değil telden yazınca böle oluyor.benim dolma parmaklar ile dokunmatik ekran sınavım :D.. "ayarlayabilir seniz yapalım yol" o kısmı abi :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:20 ----------
Kocaelide bir ben varım mert abi ve uğur yok. Yarın öğlen gibi bir izniğe gidip gelirim siz ne durumdasınız ey Yalova MT emre ses ver
berkay abi, benimde aynı erdem abi gibi nezaman boşa çıkabileceğimi ben bile bilmiyorum bizdede yağmur yağınca izin var eger birşeyler organize ederseniz izin alabilirsem zorbela alıp gelmeye yanınızda olmaya çalışırım
Öncelikle merhabalar. Forumda yeniyim. Siz motosiklet severlerden bir ricam olucak. A2 ehliyeti almak istiyorum. Ancak ayaklarımda bir sorun var. Bu sorunum araba kullanmama engel değil ancak vitesli motor kullanabilir miyim emin olamadım. Kursa yazılmadan önce vitesli bir motosiklette deneme yapmak istiyorum. Ancak yakınımda motosikleti olan bir tanıdığım yok malesef. Aranızda bu konuda bana yardımcı olabilecek biri var mı?
eheyy ahali :D napıyosunuz nasıl gidiyor..
Kış uykusundayız. Açtığın diğer konuda yazdığım gibi özelden telefonunu yazarsan müsait bir zamanda tanışma toplantısı düzenleriz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:59 ----------
Yalovada mısın ki Batuhan?
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)