Mevlüt abii ses deneme,kontorum yok arayamıyorum,burdan deneyeyim sansımı
Yarın gidecek misin Pendik'e?
---------- Post added at 20:17 ---------- Previous post was at 19:52 ----------
Bu Yalova Pendik feribotlarının ücreti ne kadar bu arada ?
Mevlüt Abi'ye,Özcan Abi'ye ve Mert'e dün aksam icin tesekkürler.
hainsiniz valla , görüşüyorsunuz haber eden yok.
çok ani oldu...21.30da gelindi
aramadık çünkü çocuğun altını felan değiştiriyon sık sık oyüzden rahatsız etmeyek dedik
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:51 ----------
uğur ve mert ben teşekkür ederim geldiğiniz için sağolun var olun..
Abi inan aklımdaydın ancak 21.40'da Değirmendere'den anca cıktık. 02.00'de Değirmendere'deydik.
Saat sana uymaz diye düşündüm,haber vermedim affola
Abi bizim sucumuz yok,Mevlüt abiye dedim ben,tüm organizasyon ondaydı oranın
Espri bi tarafa gercekten ani oldu,saatde geç olunca böyle oldu. Kusurumuza bakmayın
Biz tesekkür ederiz abi güzel oldu,şerefsiz ambulans bizi müşteri olarak görüp,salca olmasaydı iyiydi
Arkadaşlar, öncelikle herkese merhaba; Bayram'da veya bayram sonrası hafta sonu toplu bir buluşma sağlayıp bir sabah kahvaltısı ve gezi planyabilirmiyiz. Örneğin Termal'de kahvaltı ardından ortaburun dan çınarcık, teşvikiye sonra yayla, yayla da dinlenme sohbet ve ardından gemlik istikametine doğru bir sürüş, dönerken de sahil tarafından armutlu esenköy istikametinden dönüş. Armutlu'da yemek, ne dersiniz.
Bir hüloğğğğğ çeksem acaba oradan duyulur mu
Çok sessiz kaldı buralar. ramazan dolayısıyla herkes işinde gücünde heralde
Bayramda birkaç arkadaş yalovaya geleceğiz. Bir etkinlik düzenlerseniz katılmak isteriz ;)
Bu aralar MT ye uzak kaldım,1-1,5 ay daha yoğun işlerim var bir yere kımıldayamayacağım.
Yalova MT ; e hadi biraz etkinlik yapın hiç olmazsa buradan takip edelim.
Yapalım diyoruz abi, ama pek ses yok. Bayramın 3. günü Cumartesi günü uygun mu herkes için. Uygun ise o güne bir rota planlaması yapalım hep birlikte.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)