Süper süper gelmenize çok sevindim abi oh oh oh tamam abi migrosta bululuruz siz sakın birşey alıyım falan demeyin abi eliniz boş gelin valla kavga cıkarırırm dayak yerim diye korkuyorum :D:D:D:D:D.... Allahın izniyle yarın görüşmek üzere...
Süper süper gelmenize çok sevindim abi oh oh oh tamam abi migrosta bululuruz siz sakın birşey alıyım falan demeyin abi eliniz boş gelin valla kavga cıkarırırm dayak yerim diye korkuyorum :D:D:D:D:D.... Allahın izniyle yarın görüşmek üzere...
Yalova MT Ölmüş :D
Y@K@M02... 4 TEKER BEDENİ 2 TEKER RUHUNU TAŞIR... Faswind200R
Yalova MT ,Hafta içi ve sonu fuar bileti olmayan benle irtibat kurabilir
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
Mevlüt kalabalık gün olmasın diye bugün(cuma ) gidecektim başka işlerim çıktı. Kısmet olursa pazar günü giderim artık. Gerçi pazar günü hep çok kalabalık oluyor ama yapacak bir şey yok artık.Sana 1 adet bilet göndermiştim ,aldın mı ?
Sanırım 2-3 tane daha kırmızı bilet var elimde isteyen Yalova MT deki arkadaşlara verebilirim.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
Eyyy Yalova-MT Nasılsınız :D
Pazartesi zincirimi taktırayım da sonra bir ayağım yalova da geçen geldiğimde çok hastaydım hiç performansım yoktu. Mevlüt abi patates ekmek üstüne dürüm çiğ köpte çakalım. Uğuru alıp rahatsız edecez siziii :D Evinizin ziline basıp kaçacaaaz :
Mevlüt abi bizi patatez ekmege götür
Yemin ediyorum ağzım sulandı ayıp ayıp Neyse bi geleyim işimizi halledelim hafta sonu hava güzel olursa kaçarız yalovaya nım nım nım yaşasın yemek yemeeeek :D
Abi ben yine Ankaradayım .Pazartesi dönücem artık önümüzdeki haft yaparız birşeyler gezi nereye abi günü birlikse bu hafta sonu deilse benide yaz geziye.
Abi malesef pazar benım icinde zor. Motor olaydı,gel de su an gelirdim.
Ben boş adamım abi salı gelirim tabi,Allah nasip ederse
Zc'yi yaptırdınız mı abi
Hafta İçi Doluyum cumartesi akşam 7 ye kadar kadar boşum pazar gezi var
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)